EXPERT TIP - 19.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 23.4.2023

0

Počasí se v průběhu týdne umoudřilo a vyzývá doslovně k tomu, aby lidé neseděli doma, ale vyrazili někam ven. Ať už někam na výlet, anebo třeba na vesnický fotbal. I ten bude mít o víkendu co nabídnout, neboť na programu I.A třídy máme již páté jarní kolo. Zatímco minulý týden se odehrál převážně v sobotu, tentokrát to bude hlavně v neděli. A kam Vás pozveme? V sobotu např. do Staré Bělé, kam přicestuje nováček z Albrechtic. V nedělním dopoledni se pokusí druhé Lazce pokořil poslední Hradec. Odpoledne se hraje derby Kozmic s Ludgeřovicemi, první Kravaře přivítají třetí Darkovičky a důležitý zápas o šest bodů bude k vidění v Kozlovicích, kam přicestují Štěpánkovice.




Vojtěch Kryštof

Za Experta pátého jarního kola jsme zvolili zástupce vedoucího celku tabulky, mladého univerzála VOJTĚCHA KRYŠTOFA. Jedná se o teprve dvacetiletého odchovance oddílu TJ Sokol Sudice, kde také s fotbalem začínal. V žákovských letech stihl pár zápasů odehrát v Kobeřicích a od následujících let již hájí plně barvy za oddíl MFK Kravaře. Svou poctivou pílí a agilností zaujal trenéry A-mužstva, kteří mu dali šanci být součástí prvního mužstva již jako 17-letý mládenec. Od té doby je plnou součástí týmu mužů, kde si už pravidelně vydobil i místo v základní sestavě. Trenéři jej využívají na různé posty, nejčastěji rotuje mezi zálohou a obranou na pravém kraji hřišti. 

A jak tipuje výsledky tohoto kola samotný hráč Kravař?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Věřím ve výhru Staré Bělé, která hraje pěkný kombinační fotbal, troufnu si říci, že možná i nejlepší v celé soutěži. V zápase se projeví kvalita a zkušenosti domácích.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Tady nebudu dlouho váhat a dám jednoznačně na výhru Chlebičova. Jistebníku se vůbec nedaří, navíc kvalita bude určitě na straně Chlebičova, který bude soupeře přehrávat během celého zápasu.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

I tady vidím jasnou výhru domácích. Mokré Lazce mají mnohem zkušenější a kvalitnější kádr. Lazce si určitě nenechají ujít tři body proti poslednímu mužstvu soutěže a vyhrají.

Tip experta: 1 29 - 24 - 47 %
Komentář experta:

Věřím a fandím více Strahovicím. Jednak proto, že umějí doma překvapit, ale také proto, že tam mám spoustu kamarádů, kterým přeji, aby soutěž uhájili i pro příští sezónu.

Tip experta: 0 35 - 47 - 18 %
Komentář experta:

Vidím to na plichtu. Kozlovice se zatím výrazně na jaře neprosadily, ale ani Štěpánkovice toho zas tak moc neukázaly. Navíc jde o souboj týmů ze spodní části tabulky, takže to bude tvrdý boj o každý míč. Dám remízu.

Tip experta: 1 76 - 18 - 6 %
Komentář experta:

Pro nás to musejí být povinné tři body. Darkovičky budou určitě úpěnlivě bránit, ale my je na velkém hřišti musíme uběhat a kvalitou jednoznačně předčít. Jednoznačně věřím v naše vítězství.

Tip experta: 1 24 - 29 - 47 %
Komentář experta:

Upřímně více věřím domácímu týmu z Kozmic, které mají na jaře prozatím dobrou formu. To rozhodně neplatí o Ludgeřovicích, které se hledají. Vidím to spíše na těsnou výhru Kozmic.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Kulaviak 5
2. Patrik Minarčík 5
3. Jan Prudký 5
4. Patrik Slavík 4
5. Daniel Kožík 4
6. Miroslav Šupák 4
7. Vladan Ležák 4
8. David Obrusník 4
9. Míchal Jaroš 3
10. Vojtěch Tomíček 3
11. Michal Pěntka 3
12. Lukáš Hruška 3
13. Jakub Vidiševský 3
14. Matyáš Černín 3
15. Petr Vala 3
16. Tomáš Kalvar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.