4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky si odvezly příděl z Kravař


Branky


17

Kravaře zcela ovládly šlágr kola, když v souboji prvního týmu tabulky se třetím jasně přehrály Darkovičky. Ty tentokrát neměly svůj den a ve své osvědčené defenzívě zcela propadly. Ani směrem dopředu to nebyla žádná sláva a tak nebylo divu, že si z Kravař odvezly domů slušnou nadílku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře se prosadily po půlhodině

Úvod utkání byl z obou stran vesměs opatrný. Na první kloudnější akci museli diváci počkat téměř čtvrthodiny, kdy Ficek vybídl k zakončení Hegera, toho ovšem hostující obranný val zablokoval. Další střelecký pokus z kopačky Falhara lapil hostující brankář Chvěja bez obtíží do náruče. Kravaře byly blízko úvodní trefě po závaru ve vápně, když střelu Těžkého odvrátila hostující obrana v poslední chvíli na roh. Kravařský středopolař ovšem zanedlouho všechny překvapil nenápadnou střelou z dobrých pětadvaceti metrů a ukázkovým angličákem otevřel skóre – 1:0. Darkovičky byly směrem dopředu naprosto bezzubé. Střeleckou impotenci deklarovala hodně nepovedená střela Fojtíka, která vystrašila maximálně diváka u zábradlí.

Domácí tým navyšoval skóre

Zkraje druhé půle střílel nejprve nad břevno domácí špílmachr Baranek. Klid na kopačky Kravař se dostavil až po více než hodině hry, když se podruhé v zápase radoval z trefy Těžký. Po chybné rozehrávce hostů přiťukli Ficek s Barankem balón svému kolegovi za obranu, ten se drzým průnikem prodral přes stopera a střelou na vzálenější tyč uklízel míč do sítě - 2:0. Největší šance hostů se udála po přímém kopu Fojtíka, kterého nejprve vychytal brankář Kurka a z následné skrumáže nastřelil Klečka pouze břevno. A tak přišel další tvrdý knokaut od domácích Kravař. Čerstvě vystřídaný Seibert pobyl na hřišti sotva minutu, když po závaru v šestnáctce uklízel míč k tyči – 3:0. Darkovičky, které se jinak pyšní výborně propracovanou obranou, tentokrát vzadu zcela propadly. Po centru Schreiera do vápna neuhlídala jejich defenzíva Baranka, který z střelou první propálil bezmocného Chvěju. Kravaře zcela opanovaly klání a po Ludgeřovicích vyřadily ze hry o postup dalšího konkurenta. 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Připravili jsme se na to, že soupeř bude převážně bránit a spoléhat na brejky, což se také potvrdilo. Těžko soudit, jak by hra vypadala, kdyby jim zápas hrál jejich sprintér Moravec. My se dlouho neuměli prosadit, ale naštěstí nás uklidnila úvodní branka. Druhý poločas byl zcela v naší režii. Ukazuje se, že soupeři na našem velkém hřišti většinou odejdou fyzicky a my z toho posléze něco vytěžíme"

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Konečný výsledek je pro nás až krutý, ale musím uznat, že Kravaře vyhrály zaslouženě. Hodně jsme jim výhru ulehčili, protože jsme působili na můj vkus až moc odevzdaným dojmem. Těch chyb jsme udělali opravdu hodně. Dnes jsme si za výkon nezasloužili bodovat. Prohra je odrazem naší hry, kdy málo trénujeme a také často trpíme zraněními. Bohužel na špici nyní nemáme"



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - O. Bitomský [-] (60. J. Ohřál [-] ) , R. Baranek [-] , O. Ficek [-] , V. Těžký [-] (82. L. Benna [-] ) , L. Kupka [-] (82. E. Peterek [-] ) , J. Heger [-] (82. M. Schreier [-] ) , V. Kryštof [-] (82. T. Seibert [-] ) , P. Hrdlička [-] , M. Falhar [-] , J. Barcal [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , D. Kempný [-] (68. M. Duda [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (23. A. Kuřidém [-] ) , L. Lindovský [-] (82. J. Hanus [-] )

ŽK: 54. V. Kryštof , 72. V. Těžký , 87. T. Seibert - 55. L. Lindovský , 80. J. Hanauer .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: PETROŠ Radim - MĚKÝŠ Adam, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vojtěch Kryštof
Tip experta: výhra domácích

Pro nás to musejí být povinné tři body. Darkovičky budou určitě úpěnlivě bránit, ale my je na velkém hřišti musíme uběhat a kvalitou jednoznačně předčít. Jednoznačně věřím v naše vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích