4:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce přehrály poslední Hradec


Branky


16

Mokré Lazce potvrdily roli favorita a připsaly si povinné vítězství proti poslednímu celku tabulky z Hradce. Ten se sice v prvním poločase statečně bil a držel i krok, ale posléze fyzicky odpadl. Domácí tým zcela ovládl druhý poločas a po zásluze bral všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecký tým držel krok

Domácí tým nastartoval v cestě za vítězstvím aktivní vstup do utkání a časná úvodní branka, pod kterou se podepsala trojice nejzkušenějších ze strany domácích. Wojnar vybojoval míč, předal jej dál na Pospěcha a ten připravil úvodní trefu Galvasovi, který otevřel skóre hokejovým blafákem – 1:0. Lazce byly při chuti, v nadějných šancích vyhořeli Říman a Pospěch. A tak se potvrdilo nedáš dostaneš. Hebelka přenesl hru dlouhým nákopem za obranu, míče se zmocnil Černín, který nesobecky přichystal vyrovnávací trefu Krejsovi – 1:1. Ten mohl vzápětí opět skórovat z přímého kopu, ale vychytal jej připravený Minarčík. Následně diváci zatleskali pěkné akci domácích, kdy centr Galvase našel hlavičku Pospěcha, kterou zlikvidoval bravurním zákrokem brankář Válek. Ještě do poločasu si Lazce vzaly zpět vedení, když se z pětadvaceti metrů trefil parádně do šibenice Wojnar – 2:1. A mohly přidat i třetí trefu, když Pospěch chytrým lobem orazítkoval tyč. 

Lazce zcela opanovaly druhý poločas

Sám Pospěch se dočkal zápisu do střelecké listiny až po přestávce, když si naskočil na dlouhý aut a skóroval hlavou pod břevno – 3:1. Exligový hráč přidal svou další trefu po hodině hry, když si udělal dobrý den z hradecké obrany a nedal Válkovi sebemenší šanci. Jeho střela do protipohybu byla nechytatelná, navíc sám brankář byl v tu chvíli už do jisté mírny zdravotně indisponovaný – 4:1. Hradec se ve druhém poločase zmohl pouze na jednu šanci, ale tu trestuhodně spálil Černín, když z úniku mířil pouze mimo tyč. Jinak se celá druhá polovina hrála jen na jednu bránu. Moša po úniku z levé strany obstřeloval již vystřídaného brankáře Waignera, ale trefil tyč. V samém závěru se snažil dosáhnout hattricku Pospěch, ale jeho další chytrý dloubák mířil těsně nad břevno. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Na dnešním utkání není extra co hodnotit. Byl to zcela jednoznačný zápas, kdy jsme od úvodních minut dominovali. Mohlo být rozhodnuto už po prvním poločase, kdybychom proměňovali šance. Konečný výsledek mohl být ještě vyšší. Ale máme tři body a držíme si stále dobrou formu, kterou budeme chtít potvrdit i v příštím zápase"

TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Je to pořád tatáž písnička. Zatímco v prvním poločase jdeme do zápasu s vervou a držíme krok, v tom druhém rychle inkasujeme, odpadneme a pak se už zápas vyloženě jenom dohrává. My se musíme nyní soustředit na následující zápasy s týmy ze spodní části tabulky. To budou pro nás existenční zápasy"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] (86. J. Garba [-] ) , J. Ulrich [-] (68. K. Lomozník [-] ) , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] (68. D. Exner [-] ) , P. Dřizgevič [-] , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-] (60. D. Sukdol [-] ) , M. Lukáš [-] , D. Moša [-] , Z. Říman [-] (86. A. Hiemer [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] (64. J. Waigner [-] ) - T. Krejsa [-] (64. D. Žurek [-] ) , M. Černín [-] , D. Schrom [-] (73. D. Škvára [-] ) , T. Hebelka [-] (64. L. Hruška [-] ) , D. Machura [-] , M. Lichý [-] , M. Šimeček [-] (46. J. Tůma [-] ) , D. Wiweger [-] , R. Lichý [-] , J. Štencel [-]

ŽK: 27. Z. Říman - 41. D. Žurek , 62. M. Lichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVEC Marek - KOLARSKÝ Michal, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vojtěch Kryštof
Tip experta: výhra domácích

I tady vidím jasnou výhru domácích. Mokré Lazce mají mnohem zkušenější a kvalitnější kádr. Lazce si určitě nenechají ujít tři body proti poslednímu mužstvu soutěže a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích