0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Ševčíka zajistil body Krásnému Poli


Branky


17

Strahovice nenavázaly na povedený výkon z předešlého zápasu a tentokrát doma proti Krásnému Poli herně nepřesvědčily. Nováčkovský souboj zcela ovládlo mužstvo Krásného Pole, které působilo celý zápas mnohem aktivněji a určovalo tempo hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se hledal

Domácí mužstvo trenéra Pekárka chtělo navázat na povedené utkání z předešlého týdne a pokusit se před vlastními diváky opět zvítězit. Případná výhra by znamenala vytoužené přiblížení se záchraně v soutěži. Jenže tyto plány se nakonec vůbec nenaplnily. Prakticky v celém prvním poločase byly Strahovice bezzubé a k žádné vyložené šanci či nebezpečné střele se nedopracovaly. Hosté byli naopak svěžejší a více odhodlanější, ale v první pětačtyřicetiminutovce si ještě dávali na čas a vyložené šance pošetřili až na druhou polovinu. Přesto jedna slibná příležitost na otevření skóre se jim po půhodině hry nabízela. Po dlouhém nákopu Klimka se v dobré střelecké pozici ocitl Ševčík, ale z jeho šance se ještě nic neurodilo. 

Ševčík rozhodl o výhře hostů

Vše podstatné se událo až ve druhé polovině zápasu. V něm začal úřadovat Ševčík, který v rozmezí necelých dvaceti minut vystřelil nejen tři branky, ale i tři body pro své mužstvo. První trefa se urodila po přesném centru Mašlanky do vápna, odkud Ševčík nekompromisně propálil Nevřelu – 0:1. Domácí tým mohl odpovědět po šanci Stříbného, ale ten prováhal ideální moment k zakončení. Druhý gól Ostravanů vzešel ze standardky, když Křižák zahrával přímý kop, urostlý forvard Ševčík správně načasoval náběh a hlavou do protipohybu přidal druhou trefu – 0:2. Na třetí brance měl značný podíl opět Mašlanka, který se probil přes domácího beka, následně vystřelil do tyče a odražený míč uklízel do sítě připravený Ševčík, čímž dokonal svůj hattrick – 0:3. Autor tří branek musel poté zkousnout tvrdý faul, po kterém byl odnesen na nosítkách. Domácí tým se v celém druhém poločase prakticky k ničemu nedostal. Hosté si už závěr utkání pohlídali a po zásluze odvezli domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Dnes to byl z naší strany slabý výkon, který rozhodně nepřesvědčil. V prvním poločase to bylo ještě relativně vyrovnané, ale v tom druhém nás soupeř začal zcela přehrávat. Krásné Polo si vypracovalo tři šance a dalo z toho tři góly, takže nás dokonale vyškolilo z produktivity. Musím uznat, že hosté vyhráli zaslouženě"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Přijeli jsme v oslabené sestavě, kdy nám chybělo několik hráčů základní jedenáctky. Ale i náhradníci ukázali, že fotbal hrát umějí a zaslouží si poděkování. Celý zápas jsme byli fotbalovější a byla jen otázka času, kdy vstřelíme nějaký gól. Zápas jsme přijeli vyhrát, abychom se dostali na dosah postupových míst, kdyby třeba na konci sezóny postupovaly dva týmy. Takže cíl byl jasný, vyhrát, ať máme pořád o co hrát. Jsem rád, že se to povedlo"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Stříbný [-] (83. D. Kapinos [-] ) , D. Beneš [-] , O. Pekárek [-] , V. Malchárek [-] (75. P. Slavík [-] ) , M. Obrusník [-] (15. M. Tomíček [-] ) , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - E. Farkas [-] , J. Ševčík [-] (83. P. Kotrla [-] ) , P. Ožvolda [-] (75. M. Adamovič [-] ) , D. Ožvolda [-] (80. D. Řeháček [-] ) , R. Křižák [-] , D. Mašlanka [-] , D. Duda [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , J. Kvak [-]

Počet diváků: 202. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - DYTKO Gustav, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vojtěch Kryštof
Tip experta: výhra domácích

Věřím a fandím více Strahovicím. Jednak proto, že umějí doma překvapit, ale také proto, že tam mám spoustu kamarádů, kterým přeji, aby soutěž uhájili i pro příští sezónu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích