EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 9.4.2023

0

Ani během velikonočního týdne nebudeme s fotbálem zahálet. Program třetího jarního kola nám připravil několik zajímavých duelů, na které stojí za to vydat svou cestu. V sobotu e můžeme tí jarní kolo pro nás nachystalo spoustu zajímavých duelů. V sobotu se Chlebičov pokusí doma proti Albrechticím odčinit porážku z minulého kola. V neděli bude k vidění několik derby. Dopoledne před obědem budou Mokré Lazce hostit Štěpánkovice. Odpoledne vás pozveme na hlavní šlágr kola, kdy vedoucí Kravaře přivítají druhý celek tabulky - mužstvo z Ludgeřovic.




Michal Malchárek

Expertem tohoto kola jsme zvolili MICHALA MALCHÁRKA, zkušeného 29-letého univerzála, jenž hájí barvy nováčka ze Strahovic. Michal Malchárek nastartoval své první fotbalové krůčky právě ve svém mateřském klubu ve Strahovicích. Zpočátku hrával na stoperovi, postupem času se posouval ve hře více dopředu. Jeho následující mládežnická kariéra je spjata s dresem Dolního Benešova, kam si jej stáhli trenéři poté, co si všimli jeho talentu. Po přechodu mezi muže začal opět oblékat dres Strahovic. Má rovněž zkušenost i s vyšší soutěží, konkrétně s divizí, když si před pár lety opět na něj vzpomněli v Dolním Benešově. Michal Malchárek vyniká na hřišti svou neúnavnou agilností, dravostí a hladem po zakončení. Sám hráč uvádí, že raději přihrává spoluhráčům do vyložených šancí, ale jak na podzim ukázal, umí i on sám střílet góly. Během podzimu se 4x zapsal do střelecké listiny a několik dalších branek připravil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 16 - 16 - 68 %
Komentář experta:

Někde v televizi jsem zaslechl, že se Darkovičky pokusí poprat o postup do vyšší soutěže. Budu jim tedy věřit a dám na to, že v Jistebníku vyhrají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hradec na venkovních hřištích moc bodů neposbíral a myslím, že tomu bude i po tomhle víkendu. Tady jednoznačně věřím domácímu týmu.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Chlebičov během zimní pauzy posílil, má nyní kvalitní kádr. Navíc doma moc bodů nerozdává, takže věřím, že body zůstanou doma v Chlebičově.

Tip experta: 0 79 - 16 - 5 %
Komentář experta:

Očekávám vyhrocené utkání, ve které budou rozhodovat maličkosti. Tady si netroufnu určit vítěze, a proto dám remízu.

Tip experta: 2 68 - 21 - 11 %
Komentář experta:

Velmi zajímavé utkání a těžké tipovat. Ale když srovnám naše vzájemné zápasy s oběma celky, tak věřím více ve vítezství Ludgeřovic.

Tip experta: 2 37 - 16 - 47 %
Komentář experta:

Za mě dávám dvojku. Krásné Pole ukáže svou kvalitu a odveze si domů všechny tři body.

Tip experta: 2 47 - 16 - 37 %
Komentář experta:

Naše hra není vůbec špatná. K bodovým ziskům v předešlých zápasech nám chybělo štěstíčko. Pevně věřím, že to v Kozmicích konečně prolomíme a získáme body, které nutně potřebujeme.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Prudký 6
2. Kryštof Surovec 6
3. Marek Kulaviak 6
4. Petr Vala 6
5. Matyáš Černín 5
6. Ondřej Nezhoda 5
7. Daniel Kožík 5
8. Jakub Vidiševský 4
9. Vojtěch Tomíček 4
10. Kristián Fojtík 4
11. Patrik Slavík 4
12. David Obrusník 4
13. Miroslav Šupák 4
14. Tobiáš Slivka 4
15. Tomáš Kalvar 4
16. Míchal Jaroš 3
17. Nicolas Sýkora 3
18. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.