3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře ovládly šlágr kola


Branky


19
Vedoucí tým z Kravař si v neděli užil velikonoční koledu, když zvládl veledůležitý šlágr kola, ve kterém přehrál svého nejbližšího pronásledovatele v tabulce, celek z Ludgeřovic. Zápas se lámal zkraje druhé půle, kdy hosté neproměnili penaltu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl opatrný

Úvodní dvacetiminutovka byla vesměs opatrná, neboť obě strany si uvědomovaly důležitost utkání a do bezhlavého útočení se nehrnuly. Až posléze přišly konečně na řadu i šance. Po faulu na Hegera před vápnem zahrával Ficek přímý kop, který hlavičkou neusměrnil pod břevno Hrdlička. Na druhé straně mohl po asistenci Davida Zbořila otevřít skóre Rodek, ale z nadějné palebné pozice mířil pouze mimo pravou tyč. Hosté měli zrovna pasáž, kdy byli krapet nebezpečnější, když v tu ránu udeřily Kravaře z první větší šance. Hrdlička ustál souboj ve středovém kruhu, přihrál kolegovi Těžkému, který potáhl míč, vzal vše na sebe a střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Ludgeřovice mohly ještě do přestávky vyrovnat. Fojtík zahrával standardku, na kterou si naběhl David Zbořil, ale jeho tutovku zlikvidoval bravurním zákrokem brankář Hudeček.

Ludgeřovice se samy pohřbily

Zkraje druhé půle přišel klíčový moment utkání. Nejprve mohl po rohu navýšit skóre hlavičkou Heger, ale neuspěl. Akce pokračovala v rychlý kontr, ve kterém Rodek vyslal do úniku Davida Zbořila, ten chtěl blafákem vymíchat brankáře, byl však zastaven nedovoleně a pískala se penalta. Sám faulovaný byl v tu chvíli ošetřován, jinak by se exekuce sám ujal, tak musel přenechat úlohu kolegovi Rodkovi. Ten ovšem tíhu okamžiku neustál a na Hudečka si nepřišel. Domácí fantom mu lapil i tuto příležitost a tím vzaly šanče hostů za své. Ludgeřovice navíc přišly i o svého šutéra Davida Zbořila, který si z duelu odnesl vykloubené rameno. Od té doby byly na hřišti už jen Kravaře, které spustily lavinu šancí. Nejprve vyhořeli ve vyložených šancích Heger a Těžký. Ale z další pěkné kombinační hry už domácí vytěžili navýšení skóre. Domácí tým vymíchal hosty, Ferenc přiťukl balón do běhu Barankovi, který předvedl ukázkový individuální výlet do rozhozené obrany a střelou po zemi k tyči skóroval – 2:0. I z dalších nadějných šancí mohli Těžký a Ohřál vytěžit více, ale gólově vyšli naprázdno. Definitivní pojistku přinesla až branka Hrdličky, kterému nezištně radost spoluhráč Ohřál. Kravaře tak ovládly důležitý duel a klestí si pomalu a jistě cestičku za prvenstvím v soutěži.



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , O. Ficek [-] , V. Těžký [-] (77. M. Schreier [-] ) , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] , V. Kryštof [-] (66. J. Ohřál [-] ) , P. Hrdlička [-] , M. Falhar [-] (84. L. Benna [-] ) , L. Kupka [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - J. Němec [-] (46. T. Gellner [-] ) , D. Bílý [-] (72. D. Hurina [-] ) , D. Fekete [-] (72. A. Rozehnal [-] ) , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] (56. D. Pompa [-] ) , T. Zbořil [-] , V. Polášek [-] , T. Müller [-]

ŽK: 49. O. Bitomský , 51. L. Hudeček - 31. L. Fojtík , 38. M. Rodek , 82. T. Müller .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: MORAVEC Roman - MINICH Marian, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra hostů

Velmi zajímavé utkání a těžké tipovat. Ale když srovnám naše vzájemné zápasy s oběma celky, tak věřím více ve vítezství Ludgeřovic.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza