2:1
(0:1)
20. O. Pekárek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice jsou na jaře stoprocentní


Branky


61. M. Hartmann , 65. D. Mlýnek - 20. O. Pekárek (p.)
19

Kozmice zažívají povedený vstup do jarní části. Po třech odehraných zápasech mají plný bodový zisk, čímž se zařadily do klidného středu tabulky. V nedělním klání dokázaly odvrátit nepříznivý stav a dvěma brankami ve druhém poločase otočit skóre proti Strahovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice šly penaltou do vedení

Kozmice měly do utkání raketový vstup, kdy hned v úvodních dvou minutách mohly Mlýnkem dvakrát otevřít skóre. Domácí útočník nejprve nevyužil samostatný únik, když si ve finále nepřišel na připraveného brankáře Nevřelu. Jeho druhou šanci pro změnu hasila na poslední chvíli připravená noha domácího obránce. Poté Kozmice vyklidily pole a hrát začaly hosté. Strahovice těží především z účinných brejků a po jednom z nich se propracovali k vedoucí brance, která vyvolala spoustu emocí. Nevřelův dlouhatánský výkop domácí obrana promáchla, ani brankář Sajdok si při výběhu nepočínal zrovna zkušeně, strahovický Michal Malchárek jej pohotově přehazoval. Nicméně cestu míče do sítě zastavily ruce Heráka a pískala se penalta. Domácí reklamovali, že byl domácí hráč postrčen, hosté viděli jasný úmysl hrát rukou. Každopádně se pískala penalta a tu zkušený kapitán Ondřej Pekárek proměnil – 0:1. Pojistku mohl přidat Tomíček, ale míč optimálně netrefil.

 

Kozmice otočily skóre

Ve druhém poločase se hra Kozmic podstatně zlepšila a přišla i odměna. Mlýnek potáhl míč do vápna, obelstil soupeřova obránce, a přesným centrem nabídl vyrovnání z voleje střílejícímu Hartmannovi – 1:1. Hosté se ani nestačili otřepat a přišla další rána. V pohodě hrající Mlýnek si opět pohrál s hostující obranou, našel ideální střeleckou pozici a povedenou ránou do šibenice otočil skóre – 2:1. Zanedlouho mohl pojistit vedení Kania, ale jeho šance nakonec ke gólu nevedla. Ani Strahovice ještě neřekly poslední slovo. Jejich tým poněkolikáté ukázal, že jsou na tom herně podstatně lépe než výsledkově, ale opět je zradila finální fáze, díky které musely z Kozmic cestovat s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Kdybychom proměnili obrovské šance z úvodu zápasu, mohl být zápas o něco snazší, tak jsme se na výhru dost nadřeli. Ale Strahovice ukázaly, že mají kvalitní tým. Spoustu jejich kluků z mého předchozího působení u nich znám, tak věděl své. Některé pasáže zápasu byly zbytečně vyhrocené, ale chápu, že to byly emoce"

SK Meteor Strahovice
Michal Malchárek (útočník): "Co k zápasu říct? Jsme těžce pod dekou, ačkoliv to tak na hřišti nevypadá. Myslím, že herně se pohybujeme určitě v první polovině tabulky, ale díky mizérii v koncovce jsme tabulkově tam, kde jsme. Fotbal hrát umíme, ale když ze dvou metrů netrefíme bránu, tak se není čemu divit"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Vitásek [-] (48. J. Holeček [-] ) , Š. Kania [-] , M. Volný [-] (46. T. Herák [-] ) , L. Lesniak [-] , M. Remeš [-] (89. J. Mlýnek [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (85. R. Paluv [-] ) , O. Mokrý [-] , L. Kalous [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Tomíček [-] (70. D. Kapinos [-] ) , V. Malchárek [-] (80. M. Tomíček [-] ) , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] , M. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-] , M. Obrusník [-] (70. P. Slavík [-] )

ŽK: 10. L. Kalous , 20. A. Herák , 56. O. Mokrý - 14. V. Tomíček , 44. M. Obrusník .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra hostů

Naše hra není vůbec špatná. K bodovým ziskům v předešlých zápasech nám chybělo štěstíčko. Pevně věřím, že to v Kozmicích konečně prolomíme a získáme body, které nutně potřebujeme.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza