M. Krpec 48. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice uhrály doma bod


Branky


48. M. Krpec (p.) - 70. J. Ševčík
19

Nováčkovský souboj mezi Kozlovicemi a Krásným Polem nabídl zajímavý fotbal. Oba týmy nebyly daleko od toho, aby zápas překlopily na svou stranu a zvítězily. Zápas skončil nakonec nerozhodně a oba soupeři si rozdělily po bodu. 

 

Za pozdější reportáž se omlouváme - chyběly nám podklady z utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Krásné Pole zajíždělo na půdu Kozlovic s jasným cílem. Konečně prolomit střelecké prokletí a vybojovat první jarní tříbodové vítězství. Podle toho také vypadal vstup do utkání, kdy Ostravané zatlačili svého soupeře a vybojovali několik rohových kopů. Bohužel pro ně se žádný z nich neujal. Domácí tým se dostal do hry až o něco později a postupně začal hru vyrovnávat. V prvním poločase hrozil za domácí nejvíce Martin Krpec, který otestoval střelou pozornost brankáře Tichého. Ten si s jeho pokusem poradil. Hosté měli v prvním poločase dobrou příležitost po šanci Chobota, ale ani on se z gólu neradoval. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Druhá půle přinesla oživení i góly

Kozlovice chytily úvod druhé půle, kdy soupeře dobře zatlačili a z menšího soustavného tlaku vybojovali úvodní trefu. Martin Krpec dostal míč do běhu ze středu hřiště a byl na hranici šestnáctky faulován. Sudí po konzultaci s pomezním ukázal na penaltový puntík. Sám faulovaný se postavil k míči a chladnokrevně skóroval - 1:0. Krásné Pole bylo úvodní brankou zaskočeno. Domácí mohli přidal pojistku Kabátem, ale ten nezamířil přesně. Pak převzal otěže opět hostující tým, který vrhl všechny síly do útoku. A na půli Kozlovic to bylo rázem znám. Balóny lítaly ze strany na stranu, do slibných šancí se dostali Ševčík a Křižák, leč neuspěli. Po hlavičce Mašlanky dokonce zvonilo břevno. Nicméně hosté se dočkali. Po přesném nákopu Chobota za obranu pláchl domácím bekům Ševčík, který prokázal kvalitu v zakončení a zaslouženě vyrovnal - 1:1. Závěr utkání byl infarktový. Nejprve mohl hostům vystřelit tři body Patrik Ožvolda, jenže svůj nájezd k vytoužené trefě nedotáhl. Běželo už nastavení, když domácí Matějka mohl rozhodnout zápas ve prospěch Kozlovic, ale hosty od pohromy zachránil brankář Tichý. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Kozlovice
Jakub Vašenda (hrající asistent trenéra): "Z naší strany to byl dobrý výkon. Rvali jsme se o každý centimetr hřiště, celý tým hrál zodpovědně v defenzivě. Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř. Jediné, co mě mrzí, je, že jsme utkání nerozhodli a nedali druhý gól. Vytvořili jsme si několik slibných šancí, ale chyběla nám kvalita ve finální fázi"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Před zápasem bychom bod brali, ale po průběhu utkání jsme i trochu zklamaní. Měli jsme dost šancí na to, abychom zápas rozhodli. Ale když si uvědomíme, že jsme v závěru přečkali i tutovku domácích, tak můžeme být za bod rádi. Dnes mohly zvítězit oba týmy. Tak i proto považuji remízu za spravedlivou"



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - Š. Krpec [-] , J. Kabát [-] (70. D. Kabát [-] ) , P. Piskoř [-] (70. J. Žáček [-] ) , J. Adamec [-] (91. P. Janás [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] , M. Lušovjan [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - Š. Plhák [-] , J. Ševčík [-] , D. Ožvolda [-] , M. Zábranský [-] , R. Křižák [-] , D. Mašlanka [-] , D. Duda [-] (46. P. Ožvolda [-] ) , A. Chobot [-] (78. M. Adamovič [-] ) , P. Klimek [-] , J. Kvak [-]

ŽK: 57. J. Kvak , 73. M. Zábranský , 90. J. Ševčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - BORÁŇ Tomáš, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra hostů

Za mě dávám dvojku. Krásné Pole ukáže svou kvalitu a odveze si domů všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů