Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice si odvezly nadílku z Chlebičova


19

Chlebičov si ve víkendovém utkání proti Albrechticím otevřel na vlastním hřišti střelnici. Ty si musely chvílemi připadat ne jako velikonoční, nýbrž obětní beránek. Konečné skóre mohlo být ještě vyšší, ale i tak si celek z Osoblažska odvezl domů pořádnou výslužku.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov spustil svůj brankostroj

Hosté absolutně nezachytili úvod utkání a brzy prohráli. Po levé straně pláchl Korbel a dobře načasovanou přihrávkou na protější stranu nabídl úvodní trefu Radkovi – 1:0. Poté Silber s Kuželem zahrávali roh na krátko a přesným centrem našli v malém vápně nekrytého Korbela, který pohodlně skóroval – 2:0 Dvacetiminutovku hrůzy pro Albrechtice dokonal opět Korbel další brankou po asistenci Silbera – 3:0. Plány Albrechtic vzaly za své a bylo prakticky po zápase. Ještě do přestávky navýšil vedení Stošek, když si z hostujících hráčů udělal kužely a po pěkném slalomu poslal balón k tyči – 4:0. 

Šanci dostali mladí hráči

I úvod druhé půle byl ze strany Chlebičova raketový. V rozmezí dvou minut se dvakrát do střelecké listiny zapsal Černohorský. Nejprve po asistenci Kužela zamířil do protipohybu brankáře Kmínka – 5:0. Aby následně po další pěkné akci na jeden dotek propálil děravou obranou zeď – 6:0. Trenérský štáb Albrechtic dal ve druhém poločase alespoň šanci mladým dorostencům. Souboj věkových kategorií byl na hřišti znát. Mladí kluci zkušeným soupeřům herně nestačili. Chlebičov mohl i nadále přidávat další branky, ale nikdo z hráčů už gólmana Kmínka nepřekonal a raději si pošetřili střelecký prach na další zápasy. Za hosty dokázal v samém závěru vstřelit alespoň čestný úspěch obrovitý bek Čanecký, když dalekonosnou střelou z třiceti metrů zaskočil brankáře Janetzkého – 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Zápas byl jednoznačně v naší režii. Albrechtice mě zklamaly, asi neměly svůj den. Ale dnes proti nám hrál ještě slabší soupeř než poslední Hradec. V prvním poločase jsme splnili do puntíku vše, co si před zápasem řekli. Druhý poločas byl už za stavu 4:0 takový vlažnější, mohli jsme přidat i více branek než jen dvě, ale jinak musíme být spokojeni"

FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (záložník): "Přijeli jsme v hodně oslabené sestavě a podle toho vypadala i naše hra. Jen jsme nečekali, že naše plány budou tak brzo zhaceny. Po dvaceti minutách nebylo proti kvalitnímu soupeři o co hrát. Ve druhém poločase jsme dali šanci mladým klukům, kteří aspoň posbírají cenné zkušenosti. My se musíme soustředit na víkendový zápas s Jistebníkem a nutně vyhrát"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , M. Silber [-] (70. M. Philipp [-] ) , V. Koneczný [-] (64. L. Sedláček [-] ) , J. Radek [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] (78. V. Sýkora [-] ) , D. Matyášek [-] , D. Drexler [-] , F. Vala [-] (70. M. Starý [-] )

FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - M. Hricko [-] (20. F. Křištof [-] ) , P. Tarabík [-] , J. Hrabovský [-] (46. L. Dlouhý [-] ) , P. Simichanidis [-] , M. Šupák [-] , R. Peterka [-] (54. I. Barkoci [-] ) , N. Tipoas [-] (46. M. Vyležík [-] ) , Z. Partyš [-] , R. Pavlíček [-] , M. Čanecký [-]

ŽK: 11. A. Korbel .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - TABÁŠEK Kamil, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov během zimní pauzy posílil, má nyní kvalitní kádr. Navíc doma moc bodů nerozdává, takže věřím, že body zůstanou doma v Chlebičově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích