EXPERT TIP - 15.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023

0

Zimní přestávka nám právě odzvonila a po dlouhých čtyřech měsících tady máme opět to, na co se těšil snad každý správňacký fanoušek vesnického fotbalu. Koloběh jarních mistrovských utkání se nám právě přihlásil o slovo. A s nim budou spojené opět naše pravidelné příspěvky, na které jste Vy, čtenáři naší soutěže I.A třídy - skupiny A, byli v minulosti zvyklí. Technické problémy na serveru, které nás postihly v průběhu posledních dvou podzimních kol, by měly být konečně odstraněny. A tak hned na úvod přicházíme s prvním letošním Expert tipem. 

Co nám nabídne úvodní jarní kolo? Vcelku ani jedno utkání nelze nazvat doslova za šlágr kola. To ovšem neznamená, že by se divák neměl nač těšit. V sobotu bude určitě zajímavé sledovat výkon Staré Bělé, která se pokusí vylepšit dojem ze spackaného podzimu. Atraktivitu nabízí i nedělní měření sil mezi mezi Kozmicemi a Krásným Polem, které jako nováček soutěže zanechalo po podzimu dobrý dojem. Za asi nejatraktivnější duel prvního jarního víkendu lze považovat prajzské derby mezi Kravařemi a Strahovicemi, od kterého se dá očekávat hojná divácká návštěva. Pro chlapy máme dobrý tip, jak si prosadit svůj fotbal. Vzít s sebou celou rodinu, ženské a děti vypustit o pár metrů dále do zámeckého parku na jarmark a své vlastní kroky nasměřovat na místní stadión, kde si kromě derby můžete dopřát třeba i nějaké to dobré pivečko. 




David Zbořil

Na úvod jsme si za Experta 15. kola jsme zvolili Davida Zbořila, útočníka a kapitána týmu TJ Ludgeřovice. Jeho osobnost není potřeba blíže představovat. Kdo má dobré znalosti o této lize, tak ví, že se už delší dobu jedná o jednoho z nejobávanějších kanonýrů soutěže. Díky své technické vyzrálosti a především čichu na branky se pravidelně řadí mezi adepty o korunku krále střelců. David Zbořil bude i nadcházející jarní sezóně oblékat dres Ludgeřovic. Zde jsou jeho tipy na úvodní jarní duely.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sílu a kvalitu domácího celku dobře znám, takže si myslím, že Stará Bělá už nebude rozdávat tolik bodů jako na podzim. Proti Štěpánkovicím vstřelí minimálně tři branky.

Tip experta: 2 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

Očekávám, že to bude tvrdý a bojovný zápas se spoustou šancí, převážně na naší straně. Věřím, že budeme přesnější v koncovce a odvezeme si domů všechny tři body.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tady se dlouho rozmýšlet nebudu. Chlebičov doma prohrávat nebude a myslím, že si v úvodním jarním střetnutí doma proti Hradci s chutí zastřílí.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Podle mě to bude vyrovnané utkání, ve kterém nakonec rozhodnou zkušenosti a Lazce překlopí vítězství na svou stranu.

Tip experta: 0 27 - 33 - 40 %
Komentář experta:

Tohle bude hodně bojovný zápas s minimem šancí, mnoho pohledných akcí divák neuvidí. V Albrechticích se navíc hraje často na těžkém terénu. Vidím to na bezbrankovou remízu.

Tip experta: 2 31 - 19 - 50 %
Komentář experta:

Očekávám, že to bude velmi bojovné utkání, které nabídne spoustu branek. Hosté nakonec budou o jednu branku šťastnější a vyhrají.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Tady to vidím na jasnou výhru Kravař, které si doma připíší hladkou výhru a povinné tři body do tabulky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 5
2. Michal Pěntka 5
3. Jan Prudký 5
4. Daniel Kožík 5
5. Venca Likeš 4
6. David Ožvolda 4
7. Marek Kulaviak 4
8. Pavel Galvas 4
9. Miroslav Šupák 4
10. Vojtěch Tomíček 4
11. Milan Petrík 4
12. Patrik Slavík 3
13. Radek Hruška 3
14. David Obrusník 3
15. Petr Vala 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.