5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov nedal Hradci sebemenší šanci


Branky


3. J. Radek , 14. M. Silber , 32. J. Radek , 82. M. Silber , 83. F. Vala
16

Zcela jasný průběh s vypovídajícím konečným skórem přineslo sobotní klání mezi šestým Chlebičovem a posledním Hradcem. Domácí tým potvrdil na své "větrné hůrce" papírové předpoklady a připsal si povinné tři body do tabulky. Výsledková mizérie Hradce se tak přenesla i do jarní části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se hned zkraje dopustili faulu před vápnem na pronikajícího Silbera. Následný přímý kop krásně zakroutil k tyči Jan Radek a otevřel skóre – 1:0. Hradec se snažil odpovědět pokusem Hrušky, ale jeho pokus domácí bek zablokoval. Hostující obrana se pak dopustila další fatální hrubky, když lacině darovala druhou trefu Chlebičovu. Jan Radek nesobecky přihrál Silberovi, který šikovně obstřelil bezmocného brankáře Waignera – 2:0. Hotovou zkázu zadních řad Hradce podtrhl po půlhodině opět Jan Radek, když po rohu Stoška zcela nekrytý na zadní tyči podolně skóroval do opuštěné klece – 3:0. Do přestávky mohl navýšit skóre ještě Korbel, ale jeho střelu dokázal hradecký bek zblokovat. Aspoň snížit mohl na druhé straně Černín, ale na zkušeného Janetzkého v bráně domácích si nepřišel. 

Chlebičov se po změně stran uvelebil náskokem a ze své aktivity očividně polevil. Tím dal prostor svému soupeři, který se konečně trochu osmělil hrát dopředu. Centr Schroma hledal ve vápně Žurka, kterého opět vychytal připravený Janetzký. Jinak se zápas víceméně dohrával z povinností. Až v závěrečné desetiminutovce se opět přihlásili ke slovu domácí. Nejprve si Silber šikovně pohrál s Waignerem a mazáckým lobem uklízel míč na zadní tyč – 4:0. Hradec se nestačil ani otřepat a po další zbytečné ztrátě balónu nabídl samostatný únik Valovi, který s nabídnutou šancí nepohrdnul, čímž pečetil skóre na konečných 5:0. Hradec tak schytal hned zkraje jara další výprask a zůstává beznadějně poslední v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Nechci nijak snižovat kvality Hradce, ale konečný výsledek je vzhledem k průběhu utkání vůči nim milostivý. Zasloužili si dostat ještě více branek než kolik jsme jim vstřelili. A to jsme po přestávce notně polevili a nehráli už tak aktivně. I tak to bylo ale utkání pouze o jednom mužstvu. Hradec to nebude mít jednoduché a jejich situaci jim vůbec nezávidím"

TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Přijeli jsme v hodně zbídačené sestavě, kdy máme spoustu zraněných hráčů. I tak jsme si chtěli se soupeřem zahrát fotbal, jenže ten na nás vlítl a po půlhodině bylo prakticky po zápase. Hodně nás srazily zbytečné chyby, kdy jsme dva až tři góly soupeřům doslova darovali. I tak ale musíme uznat, že Chlebičov vyhrál zcela zaslouženě, neboť byl daleko lepší než my"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - M. Stošek [-] (64. L. Kužel [-] ) , D. Sedlář [-] , M. Silber [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] (83. M. Starý [-] ) , A. Korbel [-] (78. R. Rádek [-] ) , D. Drexler [-] , F. Vala [-] , R. Kolig [-] (64. D. Matyášek [-] )

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Schrom [-] , L. Manderla [-] , J. Štencel [-] , D. Žurek [-] , R. Dušek [-] , L. Hruška [-] (73. M. Gebauer [-] ) , M. Černín [-] (65. D. Machura [-] ) , T. Hebelka [-] , M. Lichý [-] (24. M. Šimeček [-] ) , R. Lichý [-]

ŽK: 60. J. Štencel , 63. M. Šimeček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - TĚŽKÝ Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Tady se dlouho rozmýšlet nebudu. Chlebičov doma prohrávat nebude a myslím, že si v úvodním jarním střetnutí doma proti Hradci s chutí zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích