0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Albrechticích se urodila bezbranková remíza


Branky


15

Darkovičky se v sobotním odpoledni vydaly na výjezd do podhůří Jeseníků, kde chtěly navázat na své úspěšné podzimní tažení. Nakonec si však z Města Albrechtic odvezly pouze bod za bezbrankovou remízu a také vleklé zranění klíčového hráče Moravce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky pálily šance a přišly o Moravce

Úvodní pětačtyřicetiminutovka patřila hostům z Darkoviček. Ti si mohli po zápase sypat popel na hlavu, protože během první půle zahodili minimálně tři nadějné příležitosti. V první se ocitl rychlonohý Moravec, který pláchl domácí obraně. Jeho únik zastavil až žlutý zákrok gólmana Kmínka. Hosté se dožadovali tvrdšího trestu, ale u rozhodčího nepochodili. Nedlouho na to se Darkovičky opět zlobily, když se dožadovaly trestu za hraní rukou ve vápně, ovšem ani z této námitky nic nevzešlo. Po půlhodině hry zahrál Kuřidém zvonkohru, když jeho tvrdá rána orazítkovala brankovou konstrukci a vyletěla ven. Poslední velká šance Darkoviček vzešla v závěru prvního poločasu z rychlého kontru. Fojtík se vydal na výlet přes celé hřiště a snažil se Kmínka obstřelit, ten jej však bravůrně vychytal. Pochvalu si těsně před odchodem do kabin vysloužil i brankář Chvěja na druhé straně, když po skrumáži zlikvidoval nebezpečný pokus Šupáka. Hosty ovšem nejvíc mrzelo nešťastné zranění Moravce, který si bude muset na určitý čas od fotbalu odpočinout.

 

Albrechtice ve druhé půli přidaly

Druhý poločas patřil pro změnu více Albrechticím, které byly častěji na míči. Darkovičky přestaly poněkud klást odpor a nebyly směrem dopředu už tak nebezpečné jako v první půli. Domácí tým začal hrozit převážně ze standardek, obzvláště po rohových kopech Tipoase. Dobře organizovaná obrana hostí ovšem odolávala. Navíc v samém závěru utkání se k ní přiklonila i notná porce štěstěny. Po dalším dobře zahraném rohu z kopačky Tipoase se opřed do míče Simichanidis a nebezpečným projektilem protáhl Chvěju, který důležitým zákrokem i s pomocí horní konstrukce zachránil hostům alespoň bod. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou a soupeři si rozdělili bodový zisk mezi sebou rovným dílem.  



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (záložník): "S bodem musíme být ve finále spokojeni. Hosté byli v prvním poločase velmi nebezpeční a kdyby proměňovali tutovky, mohlo být už dávno po zápase. Ve druhém poločase jsme se herně zlepšili a hru vyrovnali, v závěru utkání dokonce sahali i po vítězství. S ohledem na to, že jsme přes zimu skoro vůbec netrénovali, je ale bod velmi cenný a za zlepšený druhý poločas si myslím, že i zasloužený"

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Před zápasem bych bod bral, ale po průběhu rozhodně nemohu být s remízou spokojen. Zahodili jsme několik tutovek a navíc i některé výroky rozhodčích se nám nezdály. Ale na to se vymlouvat nebudeme, měli jsme šance proměňovat. Nejvíc mě ale mrzí ztráta Moravce. Máme teď obrovský problém s absencemi hráčů, na tréninky jezdí jen polovina manšaftu. A tahle ztráta naši mizérii ještě víc umocní"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - P. Tarabík [-] , P. Simichanidis [-] , M. Šupák [-] , P. Štencel [-] , R. Peterka [-] , A. Klepáček [-] , N. Tipoas [-] , Z. Partyš [-] , R. Pavlíček [-] , M. Čanecký [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - O. Hellebrand [-] , A. Kuřidém [-] (73. P. Kabisch [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kalvar [-] , L. Moravec [-] (44. D. Kempný [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] (87. M. Dundr [-] ) , M. Gai [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 11. D. Kmínek , 15. M. Šupák , 28. M. Čanecký , 47. Z. Partyš - 68. D. Kempný .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: remíza

Tohle bude hodně bojovný zápas s minimem šancí, mnoho pohledných akcí divák neuvidí. V Albrechticích se navíc hraje často na těžkém terénu. Vidím to na bezbrankovou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích