3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře se na výhru nadřely


Branky


16

Podzimní král z Kravař vstoupil do jarní sezóny výhrou, na kterou se řádně natrápil. Vedoucí tým soutěže nedokázal v derby proti Strahovicím dlouho najít recept, jak prolomit účinný obranný val. Střelecké prokletí zlomil domácí favorit až po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice byly krapet fotbalovější

Úvodní pasáž zápasu byla dost neurovnaná, s řadou nepřesností. Na straně hostí byl možná vidět o něco větší zápal, ale nic zajímavého z toho nevzešlo. Rovněž Kravaře se v prvním poločase hodně hledaly. Hostující brankář Nevřela se v první půli skoro vůbec nezapotil, protože soupeř na něj nevyslal jedinou střelu. Prakticky totéž se dalo říct i o kravařském Hudečkovi, jenže ten si po půlhodině hry přeci jen připsal úspěšný zákrok proti ráně Michala Malchárka. Agilní záložník ze Strahovic zaměstnával hostující obranu a těsně před odchodem do kabin se znovu osmělil. Jeho střela ovšem postrádala přesnost. Až v samém závěru první půle se rodila zajímavá akce Kravař, kdy Falhar ze strany načechral balón do vápna na Baranka, jenže toho strahovická obrana zavčasu zablokovala.

 

Kravaře přidaly a dokráčely si pro vítězství

I po změně stran se hrála urputná bitva bez větších gólových příležitostí. Strahovice dokázaly odolávat celou hodinu, ale pak si nepohlídaly standardku domácích. Rohový kop Těžkého zapříčinil nepřehlednou skrumáž ve vápně, z které Bitomský otevřel skóre – 1:0. Hosté se snažili okamžitě odpovědět Vojtou Malchárkem, ovšem toho vychytal Hudeček. Nejblíže vyrovnání byly Strahovice po průniku a pokusu Schlischky. Jeho střela už pomalu směřovala do sítě, jenže v poslední chvíli zachraňoval situaci Bitomský. A tak se potvrdilo známé pravilo nedáš-dostaneš. Domácí Hrdlička z brejku obelstil beka a přízemní střelou na zadní tyč navýšil vedení – 2:0. Hosté postupně odešli fyzicky a na další zvrat už jim nezbyly síly. Konečnou pojistku vítězství Kravař dokonal po dalším rohu a trmě-vrmě střídající Ohřál – 3:0. Závěr zápasu se už dohrál z povinností. 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "První poločas byl z naší strany velmi špatný. Neuměli jsme si vůbec nahrát ani vytvořit nějaký souvislý tlak. Pomohla až domluva v kabině, ve druhém poločase přišlo zlepšení. Pomohlo nám i to, že soupeř už pak fyzicky nestíhal a my měli navrch. Dali jsme góly a uklidnili se. Ale pořád naše hra ještě není to, co bych od našich kvalit očekával"

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Šedesát minut jsme s Kravařemi hráli vyrovnanou partii, možná bych řekl, že jsme byli i krapet lepší než soupeř. Zlomil nás až smolný gól. Pak už nám trochu začaly docházet síly, zatímco Kravaře dál držely. I proto vyhrály zaslouženě. Jen to nemuselo být tak krutým výsledkem pro nás"



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - O. Bitomský [-] (86. L. Benna [-] ) , R. Baranek [-] , O. Ficek [-] , V. Těžký [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] , V. Kryštof [-] (86. D. Raida [-] ) , P. Hrdlička [-] (86. J. Šnajder [-] ) , M. Falhar [-] (70. J. Ohřál [-] ) , L. Kupka [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Malchárek [-] (82. F. Hladík [-] ) , V. Malchárek [-] (78. J. Hluchník [-] ) , M. Schlischka [-] , L. Slanina [-] (68. P. Slavík [-] ) , B. Moc [-] (78. J. Stříbný [-] ) , M. Pekárek [-] , D. Kapinos [-] , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-] (82. M. Tomíček [-] ) , O. Pekárek [-]

ŽK: 64. L. Kupka - 68. B. Moc , 70. O. Pekárek , 85. P. Slavík .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - TOMAI Martin, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jasnou výhru Kravař, které si doma připíší hladkou výhru a povinné tři body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích