EXPERT TIP - 9.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 2.10.2022

0

Fotbalová sezóna pokračuje na plné oprátky a první říjnový víkend s sebou přináší další zajímavé zápasy. Zatímco minulý týden měly manšafty napilno v sobotu, tentokrát bude hodně akční převážně neděle. V sobotu máme na programu pouze jediné utkání, za to pořádný šlágr. Ostravské derby mezi Starou Bělou a Krásným Polem bude asi největším tahákem tohoto kola. Kdo může v nedělní dopoledne, nechť zavítá do Lazců, kam dorazí pomalu se probouzející Chlebičov. Po nedělním obědě si může člověk vybrat ze zbylých pěti zápasů. Naváže mužstvo Štěpánkovic na své předešlé výkony a zastaví rozjeté Ludgeřovice? A co duel dvou trápících se týmů ze Strahovic a Hradce? Koho z nich případná výhra nakopne k lepším zítřkům?




Marcel Melecký

Expertem tohoto kola jsme zvolili další trenérskou osobnost. Tentokrát jsme oslovili současného kouče Darkoviček Marcela Meleckého, který se ujal mužstva v průběhu loňského jara. Šestačtyřicetiletý kravařský rodák, jenž je bývalým profesionálním záložníkem, má za sebou bohatou hráčskou kariéru. Je jedním z těch, který si v minulosti zahrál nejvyšší soutěže v Česku. V jeho případě to byly čtyři prvoligové sezóny v dresu pražské Bohemky, za kterou stihl odehrál bezmála stovku utkání a vstřelit 6 branek. Ta nejcennější přišla v listopadu 2001, kterou vstřelil slavnému Petru Čechovi a ukončil jeho rekordní neprůstřelnost. Marcel Melecký poté stihl odehrát ještě pár sezón ve druhé lize za Kladno a za Hlučín. Tam, kde skončila jeho hráčská kariéra, tam byla posléze počata dráha trenéra, a sice v Hlučíně. Kromě hlučínské anabáze má za sebou i koučování na střídačce Dolního Benešova. Poté, co loni Dolní Benešov předčasně ukončil své působení v MSFL, zůstal pár týdnů bez angažmá, ale netrvalo dlouho a už brzy našel nové působiště právě v Darkovičkách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 68 - 11 - 21 %
Komentář experta:

Tipuji, že Chlebičov v tomhle kole překvapí a odveze si z Mokrých Lazců výhru. I když se mu prozatím tolik nedařilo, v posledních týdnech šel nahoru. Myslím, že v Lazcích prolomí svou smůlu na hřištích soupeřů.

Tip experta: 1 16 - 11 - 73 %
Komentář experta:

Papírově to vypadá na výhru hostů, ale já si myslím, že tady dojde k velkému překvapení a Štěpánkovice doma zvítězí.

Tip experta: 0 73 - 16 - 11 %
Komentář experta:

Těžké rozhodování, komu více věřit. Spíše se přikláním na remízu. Oba týmy jsou zkušené a mají svou kvalitu. Myslím, že ani jeden nebude v zápase dominovat, proto dávám plichtu.

Tip experta: 1 58 - 37 - 5 %
Komentář experta:

Na první pohled pro mě spíše remízový zápas, ale nějak cítím, že se štěstí více přikloní na stranu domácích Strahovic, které vyhrají o jednu branku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde nemusím dlouho přemýšlet, pro mě jsou Kravaře jasný favorit zápasu. Jistebník rozhodně nedosahuje kvalit Kravař, které navíc na svém velkém hřišti bývají prakticky k neporažení.

Tip experta: 0 47 - 37 - 16 %
Komentář experta:

Ač bych si přál samozřejmě výhru svého týmu, dovolím si dát remízu. Naše mužstvo má svou kvalitu, ale bohužel v současnosti bojujeme s velkou marodkou.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Dám na výhru Kozmic. Ty ukázaly, že když se všem chce, umějí soupeřům zatopit a překvapit. Tak jako před dvěma týdny, kdy prohrávaly 0:3 a nakonec to doma otočily.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vojtěch Tomíček 5
2. Radek Hruška 4
3. Patrik Ožvolda 3
4. Radim Mudrik 3
5. Miroslav Šupák 3
6. Petr Motl 2
7. Jan Galvas 2
8. Lukáš Hudeček 2
9. Jakub Vidiševský 2
10. Kryštof Surovec 2
11. Marek Kulaviak 2
12. Patrik Slavík 2
13. Pavel Galvas 1
14. Dave Zbora 1
15. Tom * 1
16. Milan Petrík 1
17. Tony Tony 1
18. Jan Prudký 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.