2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov přestřihl vítěznou lazeckou šňůru


Branky


27. P. Galvas , 80. M. Hoza - 6. F. Vala , 19. P. Nagy , 63. F. Woch , 70. F. Woch
19

Chlebičov potvrdil svou vzrůstající formu, když si o víkendu vyšlápl na rozjeté Lazce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov měl skvělý start do zápasu

Svěřenci trenéra Axmanna vstoupili do utkání velmi aktivně a hned v úvodu mohli jít do vedení, když střela Wocha jen těsně prosvištěla kolem levé tyče. Nicméně dlouho na úvodní gól  čekat nemuseli. Baďura ukázkovou uličkou mezi stopery vybídl k úniku Valu, který uspěl v souboji s brankářem Minarčíkem a prostřelil ho – 0:1. I posléze měl Chlebičov více ze hry a svůj soustavný tlak proměnil v podobě druhé trefy. Rohový kop Kužela odvrátily Lazce pouze k Nagymu, který střelou k tyči zajistil Chlebičovu dvoubrankové vedení – 0:2. A mohlo být pro hosty ještě lépe, kdyby zanedlouho dokázal Kužel dotáhnout do finále svůj nabídnutý únik od Baďury. Tentokrát ovšem vyšel jako vítěz Minarčík. Zákonitě se pak potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš. Domácí Pospěch přenesl míč z levé stany na pravou, odkud se do úniku dostal Galvas a tváří v tvář uspěl proti  Josefusovi – 1:2. Do poločasu mohl hostům vrátit dvoubrankové vedení Woch, ale Minarčík zastavil jeho pokus na roh. 

 

Lazce se herně vyrovnaly, ale

Lazce se pokusily na soupeře zatlačit a postupem času se herně vyrovnaly, jenže to hlavní, co bylo potřeba, a sice šance, se nedostavovaly. Středová řada domácímu celku tentokrát vůbec nefungovala jak byla potřeba. A tak zase udeřilo na protější straně. Hostující útočník Woch po hodině hry složil reparát, když po pěkné individuální akci Silbera dokázal propálit z úhlu nejen hradbu dvou obránců, ale i marně natahujícího se Minarčíka – 1:3. Ba co víc, střelec Woch se za dalších deset minut po skrumáži a šťastné střele radoval ze své druhé branky v zápase – 1:4. Domácí Lazce pak po důrazné hře ve vápně a dorážce Hozy dokázaly alespoň snížit na konečných 2:4. Hostující brankář Josefus odnesl souboj pár stehy na obličeji. V samém závěru mohl ještě skórovat chlebičovský Silber, ale skóre se už neměnilo. Chlebičov si tak připsal zasloužené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Absolutně jsme si nepohlídali začátek utkání, kdy jsme úplně zbytečně chybovali a nabídli soupeři dvoubrankové vedení. Sice jsme si pak vytvořili i nějaké šance, abychom skóre srovnali, ale místo dobrého řešení jsme nabídli soupeřům brejky a ten nás tvrdě trestal. Chlebičov byl určitě hratelný, ale bohužel jsme si zápas prohráli sami."

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): "Naše vítězství je určitě zasloužené, protože jsme hráli kompaktně a v zápase si vytvořili více šancí, které jsme i dokázali využít. Naše hra byla propracovanější a mělo to hlavu a patu. Domácí tým vyloženě kousal jen při standardkách, ale my si to zodpovědnou hrou dozadu pohlídali."



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] , D. Moša [-] , T. Kosňovský [-] (54. M. Číp [-] ) , R. Šimeček [-] , D. Exner [-] , M. Židek [-] , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] , J. Garba [-] (67. K. Lomozník [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - F. Vala [-] (74. M. Silber [-] ) , M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , P. Nagy [-] , V. Koneczný [-] (90. J. Otlík [-] ) , L. Baďura [-] (61. R. Rádek [-] ) , M. Dzierža [-] , F. Woch [-] , D. Matyášek [-] , D. Sedlář [-]

ŽK: 85. J. Garba - 62. P. Nagy , 93. L. Kužel .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - KUBÁČEK Vojtěch, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Melecký
Tip experta: výhra hostů

Tipuji, že Chlebičov v tomhle kole překvapí a odveze si z Mokrých Lazců výhru. I když se mu prozatím tolik nedařilo, v posledních týdnech šel nahoru. Myslím, že v Lazcích prolomí svou smůlu na hřištích soupeřů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích