0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky vyloupily kozlovickou tvrz


Branky


19

Po dvou bezbrankových remízách přicestovaly Darkovičky do Kozlovic s cílem zahrát si otevřený fotbal a konečně se zase trochu rozstřílet. Jenže tyto predikce se nenaplnily. Místo pěkné podívané přišla na řadu urputná bitva o každý metr. O výsledku nakonec rozhodl jediný gól Moravce, který přisoudil tři body hlučínskému celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli více ze hry Kozlovice

V Kozlovicím bylo o víkendu veselo, neboť se v obci slavila místní pouť. Cestu na fotbalový stadión si našla velmi slušná návštěva 450 platících diváků. Ti se ovšem pěkného fotbalu moc nenasytili, protože se hrálo na velmi obtížném terénu, který byl místy dosti podmáčený. Domácí tým měl v prvním poločase mírnou herní převahu, ale na pozornou obranu Darkoviček vyzrát nedokázal. Přesto si v průběhu první půle obě strany vypracovaly po jedné slibné šanci. Nejprve hostující Moravec mohl poslat svůj tým do vedení, ale ve finální fázi vyhořel, když střelou z pětky vůbec netrefil bránu. Domácí mohli udeřit po brejku Piskoře, ale ani jemu se nepodařilo skórovat, protože svůj pokus zamířil mimo tyče.

 

 

Druhá půle patřila hostům, kteří nakonec i udeřili

Po přestávce byly Darkovičky mnohem nebezpečnější a rovněž aktivnější na míči. Středopolař Hanauer rozdával přihrávky za obranu, z kterých se snaží obvykle těžit agilní Moravec, jenže o tom je známo že na gól potřebuje aspoň tři vyložené šance. A to se potvrdilo i v Kozlovicích. Mladý útočník Darkoviček se ve své třetí vyložené šanci zápasu konečně nemýlil a pálil ostrými. Po přihrávce Kabicha a ne moc přesvědčivém obranném zákroku stopera dokázal zpoza vápna propálit domácí obranný val – 0:1. V samém závěru mohli hosté ještě vytěžit maximum a své vedení pojistit, ale díky špatně vyřešené finální fázi a rovněž už tak dost poničenému terénu zůstaly akce nedotaženy do konce. V samém závěru vybídl Martin Krpec svým rohovým kopem k vyrovnání Bednáře, jenže jeho hlavička postrádala přesnost a skončila mimo bránu. Darkovičky si i poroto nakonec své vedení uhájily.



Ohlasy k zápasu


FC Kozlovice
Jakub Vašenda (trenér):

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Bylo to náročné utkání, hrálo se na dost těžkém terénu, který dostal pořádně zabrat. V prvním poločase jsme si to poctivě odbránili, v druhém jsme začali i trochu více útočit a nakonec i vstřelili branku. Škoda, že jsme pak nepřidali pojistku, mohli jsme pak hrát ve větším klidu. Celkově za aktivnější druhý poločas si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Navíc i další nula v inkasovaných brankách, to se také počítá. Takže můžeme být spokojeni."



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - O. Chýlek [-] , P. Krpec [-] (72. D. Kabát [-] ) , Z. Matějka [-] , T. Skurka [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] (72. M. Jarotek [-] ) , V. Dudek [-] (86. J. Kabát [-] ) , P. Piskoř [-] (61. M. Krpec [-] )

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - P. Kabisch [-] (89. M. Duda [-] ) - T. Kalvar [-] , J. Klečka [-] , L. Moravec [-] (90. M. Dundr [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 52. O. Chýlek - 35. P. Kabisch , 68. L. Moravec .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: THIEMEL Karel - ZÁVODNÝ Vít, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Melecký
Tip experta: remíza

Ač bych si přál samozřejmě výhru svého týmu, dovolím si dát remízu. Naše mužstvo má svou kvalitu, ale bohužel v současnosti bojujeme s velkou marodkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích