1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vybojovaly cennou remízu


Branky


19

Družina trenéra Harazima se po nevydařeném vstupu do sezóny zvedla a v posledních týdnech předvádí na své poměry nadstandardní výkony. Po třech výhrách si v nedělním utkání s favorizovanými Ludgeřovicemi připsaly další cenný bod do tabulky. Ludgeřovice naopak doplatily na špatnou koncovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice šly po pěkné akci do vedení

Ludgeřovice přicestovaly na horkou půdu do Štěpánkovic s cílem co nejdříve prolomit neprostupný domácí obranný val, aby mohly vzápětí diktovat tempo hry a nutit soupeře hrát otevřený fotbal. Nicméně tyto vyhlídky se nenaplnily a Štěpánkovice opět spoléhaly na svou osvědčenou taktiku. Dobrá defenzíva a účinnost smrtících brejků opět přinesly své ovoce. Rychlý protiútok začal u obránce Nováka, který přesným centrem do vápna našel Lišku a ten nesobecky vracel pod sebe a připravil úvodní trefu hlavičkujícímu Grigarčíkovi – 1:0. Ludgeřovice po inkasované brance začaly více tlačit. Do vápna Štěpánkovic létal jeden míč za druhým, ale domácí obrana pracovala velmi zodpovědně. A tak největší nebezpečí pro ni znamenaly standardní situace soupeře jako přímý kop Rodka, který orazítkoval levou tyč domácí brány. Do poločasu mohl vyrovnat David Zbořil, ale ve své šanci proti Lukovicsovi neuspěl. 

 

Ludgeřovice vyrovnaly a málem i vyhrály

Hostující kanonýr se zapsal do střelecké listiny až po necelé hodině hry. To už soustavný tlak Ludgeřovic gradoval a byla jen otázka času, kdy to hostům konečně vyjde. Střela Fojtíka zpoza vápna rozezvučela břevno a z následné dorážky uklízel míč do sítě právě kanonýr David Zbořil – 1:1. Tentýž hráč se pak prodíral vápnem do zakončení, ale domácí obrana jej důrazně zastavila. Hosté se marně dožadovali penalty u rozhodčího, stejně jako o několik minut později domácí strana červené karty pro brankáře Hájka, který dle jejich verze likvidoval šanci Hájka už mimo povelený prostor. Samotné rozuzlení zápasu měl na kopačkách opět David Zbořil, který odmítl nabídku za tři body. Běželo už nastavení, když Pěntka patičkou  připravil svému parťákovi tutovku, ale ten trefil pouze břevno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Dneska to bylo velmi těžké utkání, protože stál proti nám kvalitní soupeř. Ludgeřovice byly určitě fotbalovější, ale my pro změnu zase více bojovnější. Za skvělý kolektivní výkon chci týmu poděkovat a bod si určitě zasloužíme. Rozhodčí si dnes vybral slabší chvilky. Zatímco nám prošel faul na Zbořila ve vápně, jim bylo odpuštěno vyloučení brankáře, který zahrál rukou mimo povolený prostor. Navzdory těmto připomínkám ale bod bereme."

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Dnes se mi zápas hodnotí velice těžko, protože jsme tady ztratili dva body. Soupeř nechtěl hrát otevřený fotbal, zatímco my ano. Bohužel jsme nechali domácí tým vstřelit gól z ojedinělé šance, zatímco my se na branku nadřeli. Dnes jsme opět neproměnili spoustu šancí. Ve druhém poločase jsme navíc měli kopat penaltu, protože soupeř mi svými kolíky skočil na lýtko. Ale vymlouvat se na rozhodčí nebudu. Zápas beru na sebe, protože jsem dvakrát netrefil prázdnou bránu. To je hlavní důvod, proč odjíždíme pouze s bodem."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Krzisch [-] , F. Stromský [-] (90. J. Dluhoš [-] ) , M. Josefus [-] (88. T. Tomíček [-] ) , M. Grigarčík [-] (70. D. Kožušník [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Bílý [-] (78. M. Pěntka [-] ) , D. Fekete [-] (84. K. Adamec [-] ) , T. Zbořil [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , D. Zbořil [-] , T. Gellner [-] , V. Šafarčík [-] , L. Fojtík [-] , R. Bělan [-] (67. T. Müller [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: GODFRYD Jan - BYSTROŇOVÁ Eleanor, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Melecký
Tip experta: výhra domácích

Papírově to vypadá na výhru hostů, ale já si myslím, že tady dojde k velkému překvapení a Štěpánkovice doma zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů