2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice doma zaváhaly proti Albrechticím


Branky


19

Svěřenci trenéra Kozelka nezvládli domácí utkání proti nováčkovi z Albrechtic a připsali si trochu nečekaně porážku na vlastním hřišti, kde bývají běžně k neporažení. Albrechtice dokonale zaskočily své soupeře a z minima vytěžily maximum. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým neproměňoval slibné šance

Hosté šli brzy do vedení, když se z přímého kopu pod břevno trefil Fiala – 0:1. Domácí tým mohl odpovědět po dvou šancích Kanii. Nejprve se mladý útočník dostal k úniku po kolmici Kalouse, ale z nadějného brejku nedokázal zamířit mezi tyče. Poté po standardce přišla druhá, stoprocentní šance, kterou ovšem nedokázal dobře vyhodnotit. Místo dotlačení míče do brány jinou částí těla volil zbytečné zpracování na nohy, čímž celou šanci zazdil. Ve zbytku poločasu se hrála urputná bitva o každý metr. Když už se nějaká slibná šance rozvíjela, na té či oné straně, byla zmařena španou finální fází. Do šaten tak šli hosté s jednobrankovým vedením. 

 

Albrechtice uštědřily domácím lekci z produktivity

Domácí tým dokázal zkraje druhé pětačtyřicetiminutovky vyrovnat. Boháč vyslal do vápna Hartmanna, který přesným pasem našel skórujícího Kalouse, který trefil poloodkrytou bránu – 1:1. Domácí Kozmice převzaly iniciativu a byly fotbalovější, nicméně nedokázaly z tlaku nic zásadního vytěžit. Naopak hosté zaskočili domácí obranu po centru Bočka a přesně umístěné hlavičce Kováče do šibenice – 1:2. Veškeré naděje na bodový zisk Kozmic vzaly za své po další akci Albrechtic, kdy si aktéři vyměnili role a po centru Kováče dokázal Boček polonůžkami prostřelit zkoprnělého brankáře Černého, který neměl svůj den – 1:3. Nicméně svou slabší chvilku si vybral i hostující brankář Kmínek, když špatným odkopem doslova daroval snížující trefu Mokrému – 2:3. Na další případný tlak a šance už ale domácím nezbyl čas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "S výkonem týmu rozhodně nemohu být spokojený. Do zápasu jsme šli s jasně danými pokyny, které jsme ale v průběhu utkání vůbec neplnili. Chtěli jsme na soupeře vlítnout a dát mu rychlý gól, namísto toho jsme brzo inkasovali. A když jsme si tutovky vypracovali, tak je zase trestuhodně zahazovali. Bohužel nás dnes nepodržel ani brankář, který očividně neměl svůj den. Jsem zklamán, tohle utkání jsme měli jednoznačně vyhrát."

FK Město Albrechtice
Martin Kováč (útočník): "Za výhru musíme být určitě rádi a spokojeni, protože rozhodně se neurodila lehce. Ve druhém poločase nás začali domácí přehrávat a my tahali za kratší konec. Ale pak jsme se zase dostali na koně my, protože fotbal se hraje na góly a my jsme naše šance dokázali potrestat. Bylo to vyrovnané utkání, ale se šťastným koncem pro nás. Snad nás výhra nakopne do dalších kol."



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Opíchal [-] , T. Boháč [-] , Š. Kania [-] (79. D. Hruška [-] ) , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] (76. J. Holeček [-] ) , M. Hartmann [-] , Š. Buda [-] , O. Mokrý [-] , T. Ivánek [-]

FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - R. Peterka [-] (73. P. Tarabík [-] ) , M. Čanecký [-] , M. Kováč [-] , A. Klepáček [-] , J. Hrabovský [-] , R. Boček [-] , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-] , M. Machalický [-] , A. Fiala [-] (62. M. Novák [-] )

Počet diváků: 84. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KLIMEK Tomáš, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Melecký
Tip experta: výhra domácích

Dám na výhru Kozmic. Ty ukázaly, že když se všem chce, umějí soupeřům zatopit a překvapit. Tak jako před dvěma týdny, kdy prohrávaly 0:3 a nakonec to doma otočily.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích