EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 4.9.2022

0

Program letošního sportovního ročníku se rozjel a máme tady další porci zajímavých zápasů, na které se divák může v nastávající víkend těšit. V sobotu bude zajímavé sledovat nováčkovský duel mezi Jistebníkem a Městem Albrechtice. A co Stará Bělá? Potvrdí doma roli favorita proti Darkovičkám, které také chytly dobrý úvod? V neděli před obědem si zajeďte do Lazců, kde by se mohl hrát pěkný útočný fotbal. A v odpoledne zamiřte např. do Kozmic na prajzské derby. I zbylé zápasy mají co nabídnout. Konečná volba je ovšem na každém z vás. 




Pavel Galvas

Expertem nastávajícího kola jsme zvolili Pavla Galvase, útočníka z týmu FK Mokré Lazce. Pro znalé fanoušky místní ligy netřeba jeho osobu blíže seznamovat, ale jelikož máme letos spoustu nových týmů i odjinud, představíme jej v krátkosti. Pavel Galvas je dlouholetou oporou a kapitánem svého týmu, ale především kanonýr soutěže, který pravidelně vyhrává tabulku střelců, případně se aspoň umisťuje mezi nejlepšími. Vloni vyhrál s 25 přesnými trefami tabulku střelců společně se starobělským Jakubem Vidiševským. Náš dnešní Expert kola má zkušenosti i z vyšších soutěží, v minulosti hrával třetí ligu v dresu Hlučína, divizi za rezervu SFC Opava a krajský přebor v dresu Kravař. 

A jak tipuje výsledky sám útočník?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Stará Bělá by měla potvrdit roli favorita. I když ani Darkovičky nehrají špatný fotbal, tak i přesto se přikláním na stranu domácích a tipuji, že doma vyhrají vyšším rozdílem.

Tip experta: 1 36 - 7 - 57 %
Komentář experta:

Měli bychom se sejít v nejsilnější možné sestavě, jakou můžeme mít. A i když i Ludgeřovice jsou dopředu dost nebezpečné, věřím jednoznačně svému týmu, že vyhrajeme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady si myslím, že není nad čím váhat, Kravaře by měly tento zápas zvládnout a tipuji, že vyhrají o dvě tři branky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kozmice by si mohly zápas doma pohlídat. Štěpánkovice nehrají špatný fotbal, ale trápí je koncovka. Domácí mají naopak kvalitního střelce.

Tip experta: 2 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Dávám výhru na hostující Krásné Pole. Slyšel jsem na ně dobré reference. Chlebičov má naopak problémy sám se sebou a bude rád, jestli se sleze v dostatečném počtu hráčů.

Tip experta: 0 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

Proti Jistebníku jsem hrával v minulosti, nevím, jak to tam vypadá nyní. Albrechtice jsem neviděl hrát vůbec. Těžko soudit. Tipnu remízu.

Tip experta: 0 58 - 21 - 21 %
Komentář experta:

Zkusím dát remízu. Je to zápas dvou nováčků. V Kozlovicích jsme už hráli, se Strahovicemi ještě ne. Myslím, že ani jeden tým nebude dominovat a zápas skončí nerozhodně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Šupák 6
2. Marek Kulaviak 6
3. Patrik Slavík 6
4. David Ožvolda 6
5. Jan Galvas 6
6. Pavel Galvas 5
7. Jakub Vašenda 5
8. Kryštof Surovec 5
9. Milan Petrík 5
10. Patrik Ožvolda 5
11. Šimon Kurzica 4
12. Michal Pěntka 4
13. Vojtěch Tomíček 4
14. Radka Slezáková 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.