Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice nadělily příděl Štěpánkovicím


14

Kozmice si v domácím zápase otevřely střelnici a smlsly nad nemastným a neslaným výkonem hráčů Štěpánkovic, kteří tentokrát neměli svůj den a v utkání doslova vybouchli. Skvělým výkonem se blýskl domácí středopolař Hartmann, který velkou zásluhou přispěl k výhře svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice si

V úvodních deseti minutách hosté ještě drželi krok, dokonce se i dvakrát dostali k náznaku šance a jedné zablokované střele Hrbáče, ale tím bylo na dlouho konce jejich šancím. Pak už spustily Kozmice svůj gólostroj. O první trefu se postaral Opíchal, když po přesné přihrávce Ivánka pěknou střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Netrvalo dlouho a hostující obrana neuhlídala Mlýnka, který se uvolnil ve vápně a prostřelil brankáře Lefendu – 2:0. Zmar výkonu hostů podtrhlo vyloučení Stromského.

Domácí tým navýšil skóre

Ani promluva trenéra o přestávce hostům nepomohla. Ti umožnili domácím ihned po rozehrání druhé půle další výpad, který na konci akce korunoval Hartmann třetí brankou – 3:0. Domácí tým i nadále bušil do rozhozené štěpánkovické obrany a nebýt zbrklosti v koncovce, mohli přidat další branky. I tak se ovšem dočkali. Rychlonohý Ivánek opět pláchl po straně, přihrál na vápno nekrytému Kaniovi, který přízemní střelou zvýšil na 4:0. Až deset minut před koncem se hosté konečně zmohli na nějakou protiakci. Po souboji před vápnem, který rozhodčí pustili, se k ojedinělému výpadu dostal Grigarčík, přihrál pod sebe na Hrbáče, který prostřelil domácí hráz – 4:1. Po hříchu to byla jediná střela hostů za celý zápas. Závěr utkání ovšem opět nezvládli. Hartmann dostal spoustu prostoru a po pěkné individuální akci zakončil své sólo pěknou brankou – 5:1. O konečné slovo se postaral navrátilec do sestavy Felgenträger, který si naběhl na centr Hartmanna a hlavou nekompromisně pečetil skóre – 6:1

 



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Opíchal [-] (75. D. Hruška [-] ) , T. Ivánek [-] , A. Babušík [-] , L. Lesniak [-] , M. Remeš [-] (62. A. Felgenträger [-] ) , D. Mlýnek [-] (81. D. Jamárik [-] ) , M. Hartmann [-] , Š. Buda [-] (62. Š. Kania [-] ) , O. Mokrý [-] , L. Kalous [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Josefus [-] (73. L. Kufka [-] ) , D. Novák [-] , F. Stromský [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , L. Peterek [-] (85. M. Huber [-] ) , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , J. Machala [-] (46. M. Stuchlík [-] )

ŽK: 17. F. Stromský , 66. M. Grigarčík , 68. M. Josefus , 78. D. Harazim . ČK: 32. F. Stromský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - KUBÁČEK Vojtěch, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kozmice by si mohly zápas doma pohlídat. Štěpánkovice nehrají špatný fotbal, ale trápí je koncovka. Domácí mají naopak kvalitního střelce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích