3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Stará Bělá slavila vítězství


Branky


13

Atraktivní duel mezi Starou Bělou a Darkovičkami ovládli svěřenci trenéra Lišaníka. Ačkoliv musel jeho celek poslední třetinu utkání dohrávat v deseti, ukázala se neskutečná síla a odhodlání týmu, který zajistil obrat ve skóre a zasloužené tři body. Darkovičky si naopak za neproměněné šance sypaly popel na hlavu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky šly brzy do vedení

Darkovičky přicestovaly do Ostravy s odhodláním potrápit domácího favorita a nezaleknout se ho. A potvrzovaly to od úvodních minut, kdy se tlačily do zakončení. Tradičně byl za jejich tým vidět dravý mladý útočník Moravec, který opět ukázal sprinterské nohy a po rychlém výpadu otevřel z úniku skóre zápasu – 0:1. Domácí obrana byla zpočátku dost rozhozená, zanedlouho mohla dvojice Gai s Moravcem lépe zužitkovat přečíslení dva na jednoho, ale nenaložili s nabídkou optimálně. Za domácí stranu se snažili odpovědět střelou zpoza vápna Kožík anebo hlavičkující Strnad, ale na brankáře Chvěju si ani jeden nepřišel. Hosté se postupem času z hřiště poněkud stáhli, jako by se jednobrankovým náskokem uchlácholili a spoléhali, že se zápas sám vyhraje. 

Ostravané šli do deseti a i tak zápas otočili

I úvod druhého poločasu přinesl spíše urputnou bitvu o každý metr. Klíčový okamžik přineslo až vyloučení domácího Švábíka po hodině hry. Paradoxně v deseti předvedla Stará Bělá podstatně lepší hru než v plném počtu. Vyrovnat se ji podařilo po rohu Vidiševského a přesné hlavičce Firáška – 1:1. Poté si mohly Darkovičky opět vzít vedení na svou stranu, když krásně rozebraly domácí obranu, ale Moravec ve vyložené tutovce z pěti metrů pohořel na brankáři Preisnerovi. A tak zákonitě udeřilo na druhé straně. Chybnou rozehrávku hostující obrany vystihl Vidiševský, přesným přízemním centrem přes obranu našel Džižu, který z polopádu propasíroval míč do sítě – 2:1. Hosté mohli srovnat skóre po krásné ráně Gaie, ale brankář Preisner předvedl opět bravurní zákrok. V nastavení hrály Darkovičky už vabank, i brankář Chvěja se ocitl po rohovém kopu ve vápně, ale rozehrávka týmu se vůbec nepovedla a Džiža pohodlně dovezl míč až do odkryté brány jako hokejista při power-play -3:1.  



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér):

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér):



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - V. Strnad [-] (83. N. Sýkora [-] ) , P. Doležal [-] , T. Miškařík [-] , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , M. Švábík [-] , D. Kožík [-] (60. P. Firášek [-] ) , J. Vidiševský [-] (88. O. Malík [-] ) , J. Kačer [-] , J. Kouřil [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - A. Kuřidém [-] (71. T. Kalvar [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (82. M. Bajger [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] (46. D. Rychnovský [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 29. J. Kouřil , 58. M. Švábík , 85. N. Sýkora - 28. T. Kabich , 44. J. Klečka , 86. P. Adamčík . ČK: 62. M. Švábík .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: DYTKO Gustav - GAŃCZARCZYK Tomáš, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Stará Bělá by měla potvrdit roli favorita. I když ani Darkovičky nehrají špatný fotbal, tak i přesto se přikláním na stranu domácích a tipuji, že doma vyhrají vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích