2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Pospěcha zajistily Lazcům výhru


Branky


14

Zajímavý duel se odehrál v Mokrých Lazcích, kam dorazil nebezpečný soupeř z Ludgeřovice. Domácí tým již vyrukoval do utkání i s novicem v sestavě, exligistou Zbyňkem Pospěchem, který se nemalou mírou podepsal na výhře svého týmu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná první půle branky nepřinesla

První pětačtyřicetiminutovka se hrála v bojovném tempu a nesla ve znamení urputného dobývání soupeřovy brány. Do první větší příležitosti se prodral hostující David Zbořil, jehož krásnou uličkou vybízel k zakončení Bílý, a po kličce stoperovi pálil nebezpečně pod břevno. Skóre se však neměnilo, protože brankář Minarčík vyškrábl balón na roh. Domácí strana chtěla využít útočného potenciálu svých dvou kanonýrů, ale ludgeřovická defenzíva prozatím nedovolila ohrožení svého brankáře. Hosté se pak zase připomněli po akcích Bílého a Pěntky, ale i domácí obranný val statečně odolával. Největší emoce vyvolal únik Pospěcha proti brankáři Walderovi, po kterém se exligista dožadoval pokutového kopu. Sudí se ovšem zlomit nenechal a hra pokračovala.

Branky padaly až v závěru utkání

I druhý poločas s sebou přinesl kvalitní fotbal a naštěstí i více gólových příležitostí a ve finále i branky. Nejprve mohl otevřít skóre pro Ludgeřovice svým účesem nepřehlednutelný Bílý, ale ve snaze obstřelit bránkáře neuspěl. Ani střelecký projektil Martiníka brankáře Minarčíka nezaskočil. Za domácí mužstvo se připomněl kanonýr Galvas, ale jeho pokus z hranice vápna obrana hostů zblokovala. Byla to strhující bitva, hra se přelévala ze strany na stranu a vyloženě se čekalo, kdo dá první gól, ten asi uspěje. Nakonec se tyto slova potvrdily. Wojnar zahrával ve středu hřiště standardku, přes dlouhý centr Hozy se míč svezl na kopačku Pospěcha a ten svou první trefou v lazeckém dresu otevřel skóre – 1:0. Hosté se pokusili odpovědět stříleným centrem Rodka, ale Minarčík zůstal pozorný. Poté se opět ocitl v úniku Galvas, který se po souboji s Walderem dožadoval opět penalty, ale ani tentokrát se penalta nepískala. Nicméně si mohl brzy na to oddychnout, protože po centru Lomozníka ho tentokrát ve střelbě branek zastoupil Pospěch – 2:0. Hosté to ještě nezabalili a za vytrvalost a bojovnost byli alespoň odměněni snižující trefou. Sólový únik Fojtíka si cestu do sítě ještě nenašel, ale povedená rána Davida Zbořila do šibenice už ano - 2:1. Leč na další tlak už hostům nezbyl čas a tak si Lazce připsaly druhé vítězství po sobě. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník):

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Zápas se hrál ve slušném tempu. Chtěli jsme odčinit domácí porážku s Kravařemi a přivést si 3 body z venku. Herně, si myslím, to bylo hodně vyrovnané utkání. Šancí jsme si vytvořili víc než soupeř, ale nedokázali je proměňovat, což nás stálo body. Domácí byli důraznější v šestnáctce a to rozhodlo."



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - R. Šimeček [-] , M. Hoza [-] , J. Harazin [-] (43. Z. Říman [-] ) , D. Exner [-] (46. M. Číp [-] ) , Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] , M. Lukáš [-] , T. Kosňovský [-] , P. Wojnar [-] , J. Garba [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Zbořil [-] , M. Pěntka [-] (61. R. Bělan [-] ) , T. Zbořil [-] (79. V. Šafarčík [-] ) , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , V. Polášek [-] , L. Fojtík [-] , J. Němec [-]

ŽK: 19. Z. Pospěch , 63. M. Hoza - 44. D. Bílý , 67. V. Polášek .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: GODFRYD Jan - MORAVEC Roman, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Měli bychom se sejít v nejsilnější možné sestavě, jakou můžeme mít. A i když i Ludgeřovice jsou dopředu dost nebezpečné, věřím jednoznačně svému týmu, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů