Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice doma opět nezaváhaly


Branky


14

Strahovice nezvládly nováčkovský souboj v Kozlovicích a odvezly si z Podbeskydí slušný gólový příděl, ačkoliv nepředvedly zas tak špatný výkon. Jenže koncovka tentokrát nepatřila mezi jejich silné domény. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka zajistil dvoubrankové vedení

Samotný zápas se musel líbit. V úvodní čtvrthodince hodně promluvil o sobě domácí Matějka. Nejprve zpoza vápna pálil nebezpečně na bránu. Brankář Nevřela dokázal tento pokus ještě vytěsnit, ale z následného rohu, zahrávaném z kopačky Václavíka, už Matějka hlavou skóroval – 1:0. Domácí záložník byl při chuti a za deset minut přidal po ukázkovém centru Krpce svou druhou trefu v zápase – 2:0. Hosté přispěchali s rychlou odpovědí. Z pravé strany centroval Michal Malchárek a Slavík jen lízl míč hlavou, který zaplachtil do sítě – 2:1.  Vyrovnat mohl po nebezpečné ráně Ondřej Pekárek, ale na brankáře Nezhodu si nepřišel. Střelu Vojtěcha Malchárka pro změnu zastavilo břevno. Domácí tým opět udeřil po rohovém kopu Václavíka, který pro změnu nabídl gólový dárek pro osamoceného Krpce – 3:1. 

Domácí tým si pohlídal vítězství

Zpočátku druhé půle se zápas trochu uklidnil, ale pak opět přišly na řadu akce a šance. Kozlovický Krpec vybízel do úniku mezi stopery Prudkého, který vystřelil a nešťastný Obrusník si srazil míč do vlastní brány – 4:1. Strahovice se ještě jednou ozvaly, když si Michal Malchárek opět potykal se Slavíkem a ten snižoval na 4:2. Konečné slovo si ovšem vzal nejlepší hráč na hřišti, domácí zkušený borec Václavík, který zakončil svůj únik mazáckým dloubákem přes brankáře Nevřelu a pečetil výhru Kozlovic na 5:2. Snížit mohl ještě Slanina, ale z nadějné šance přestřelil bránu.

 



Sestavy


FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - O. Chýlek [-] (80. M. Jarotek [-] ) , P. Janás [-] (60. J. Adamec [-] ) , M. Václavík [-] (80. J. Žáček [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] (85. J. Karban [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (60. T. Skurka [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - P. Slavík [-] , V. Malchárek [-] , M. Malchárek [-] , L. Slanina [-] (80. M. Nevřela [-] ) , B. Moc [-] (76. J. Toman [-] ) , O. Pekárek [-] , D. Beneš [-] (83. J. Štefek [-] ) , M. Tomíček [-] (46. D. Kapinos [-] ) , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-]

ŽK: 63. O. Chýlek , 68. J. Prudký - 72. B. Moc .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - NOVÁK Dominik, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zkusím dát remízu. Je to zápas dvou nováčků. V Kozlovicích jsme už hráli, se Strahovicemi ještě ne. Myslím, že ani jeden tým nebude dominovat a zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů