EXPERT TIP - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 7.11.2021

0

Expert tip pro 12. kolo Okresního přeboru obstaral Jan Tomášek, redaktor fotbalunas.cz pro Okresní přebor.

Toto Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Tomášek

Jsem redaktor fotbalunas.cz Okresního přeboru. S fotbalem jsem začínal v Olešnici, kde jsem prošel mladší a starší přípravkou. Pak jsem prošel mládeží v Trhových Svinech, kde jsem hrál až po dospělý fotbal. Zahrál jsem si spoustu skvělých zápasů se skvělou partou lidí a v dorostu se nám podařilo vyhrát krajský přebor. Pak jsem zamířil na Nové Hrady, kde jsem odehrál 2 sezóny a s týmem postoupil do Okresního přeboru. Nyní si dávám pauzu od aktivního hraní, ale fotbal je stále mou velkou vášní.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 36 - 18 - 46 %
Komentář experta:

Tento souboj je podle mého názoru absolutně otevřený a může skončit jakkoliv. Srubci se v sezóně nedaří, propadl se na 11. místo, kam dle mého názoru nepatří. Ovšem je pravda, že soutěž je absolutně vyrovnaná a na 6. místo, na kterém se nachází Hluboká, ztrácí 3 body. Ta válí doma, kde za celou sezónu zatím neprohrála, ale naopak venku zatím nevyhrála. Očekávám, že se to nezmění a Srubec urve těsnou výhru 3:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento souboj rezerv nabídne určitě nejzajímavější souboj mezi béčky za celý podzim. Lokotka nezažila dobrý start do soutěže, ale postupně se zvedá a stoupá tabulkou. Naopak Jankov zažil skvělý start do soutěže a atakoval TOP 5ku. Pak přišel útlum a 4 prohry v řadě, ale v minulém kole si zastřílel proti Novým Hradům a dobře se naladil na Lokotku. Nyní jsou na tom s Jankovem bodově stejně. Oba týmy střílí hodně branek, a jinak tomu nebude ani v tomto zápase. Více věřím domácím. Můj tip hokejové skóre 5:4.

Tip experta: 0 0 - 36 - 64 %
Komentář experta:

Úsilné má zkušený tým, který ví na co má a bere body, kde potřebuje. Drží se na 12. místě a uvidíme, jak se mu podaří druhá polovina. Naopak Žabovřesky zažívají snovou sezónu, kdy dlouhou dobu drželi neporazitelnost a patřili mezi TOP 3. V posledních kolech dvakrát ztratili proti týmům, kde byli papírovými favority a propadli se na 5. místo. Bohužel mají v posledních zápasech problémy s počty hráčů a to se na výsledcích odráží. V Úsilném čekám tuhý boj a ne příliš atraktivní fotbal. Můj tip 1:1.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Římov je doma poměrně silný, ale zde očekávám převahu hostí. Ty poskládali během sezóny velmi zajímavý kádr, a kdyby je nedrtila zranění, mohla více promluvit do bojů první dvojky. Navíc venku ztratili jen jednou a dokážou efektivně prohrát slabší soupeře. Římov nim ovšem nedá nic zadarmo a uvidíme, kdo se lépe vypořádá s počasím, které by mohlo úroveň a výsledek zápasu značně ovlivnit. Můj tip 1:3

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Borek je suverén soutěže, který prohrál pouze jedno utkání a jinak všechny přesvědčivě vyhrál. Mají skvělý běhavý tým, který patří do vyšší soutěže. Nové Hrady skvěle rozehráli úvod soutěže, pak bohužel přišlo zranění Petra Silmbroda proti Žabovřeskám a od té doby prohráli 7 utkání a získali pouze bod proti Hluboké. Mladý kádr plný talentů a zkušených borců, kteří se bohužel potápějí v hluboké krizi. Po zápase, který jsem viděl, jak sehrál Borek s Borovanami se bojím vraždění jehňátek. Můj tip: 8:1 Hattrick vstřelí jeden z bratrů Horejšů.

Tip experta: 2 36 - 9 - 55 %
Komentář experta:

Rudolfov měl skvěle rozehranou sezónu a pasoval jsem je na tým do TOP 5. Bohužel se v druhé polovině podzimu trápily a propadli se až ke dnu tabulky. V posledních zápasech začali zase sbírat body, tak uvidíme jak se předvedou proti Dobré Vodě. Ta se po vlažném začátku dostala do formy a mladící předvádí běhavý a atraktivní fotbal. Očekávám po vyrovnaném prvním poločase smršť hostí a vítězství 1:4.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Zliv je velké formě, střílí hodně branek a ničí jednoho soupeře za druhým díky skvělým a efektivním útočníkům. Slavík, Hanousek a Kučera jsou zabijácké trio, které za 12 kol dohromady nastřílelo 40 branek. Olešník B v posledních kolech získal 4 body a poskočil z posledního místa. Očekávám demolici a dvojciferný výsledek. Můj tip 0:11 a v zápase uvidíme dva hattricky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Hruška 5
2. Jiří Tomášek st. 5
3. Radek Horejš 4
4. Tomáš Bürger 4
5. Martin Kudlacek 4
6. Martin Škaroupka 4
7. David Schneider 3
8. Cristiano Ronaldo 3
9. Daniel Šťastný 3
10. Jiří Vondrka 2
11. Miroslav Tušl 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.