Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zliv potvrdila roli favorita


12

V neděli nás čekal poslední zápas podzimní části Okresního přeboru, ve kterém se představil 2. tým soutěže s tím předposledním. Derby, které tentokrát mělo obrovského favorita a otázkou před zápasem bylo snad jen, kolik hosté nasázejí gólů a zda budou mít vůbec dokopnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaná zápletka ke konci poločasu

O favoritovi zápasu nebyl pochyb, přesto první poločas nabídl nečekanou zápletku. Ovšem co se týče převahy, ta byla jednoznačně na straně hostí. Celý poločas byli lepší a čekalo se jen na branku, ta přišla v 17. minutě, kdy se střelou zpoza vápna pěkně trefil Karel Jindrle. 0:1 Dále to bylo o spalování šancí Zlivi a čekání na druhou branku. Tyč orazítkovali Slavík a Hanousek. Ve 38. minutě přišla nečekaná zápletka, kdy se po pěkné akci prosadil Jaroslav Pešek. 1:1 To dalo naději domácím na překvapivou poločasovou remízu. Ovšem tento dílčí úspěch překazil Ondřej Bukovský, který ke konci poločasu napálil míč do sítě. 1:2

 

V druhém poločase roztočili hosté gólostroj

Hosté v kabině srovnali mířidla a k herní převaze přidali i několik gólů. V 52. minutě vstřelil svou první branku v zápase Tomáš Kučera přesnou střelou k tyči. 1:3 O pár minutu později definitivně srazil domácí Jakub Slavík, kterou mu připravil Kučera. 1:4 V 61. minutě si otevřel gólový účet i hráč minulého kola Radek Hanousek, který po akci Bukovského zamířil přesně. 1:5 Ten pak připravil druhou branku Tomášovi Kučerovi, který se opět nemýlil. 1:6 Hned za tři minuty přidal další branku Jakub Slavík a s domácími to vydalo špatně. 1:7 Pak přišel moment dvougólových střelců, kdy nejprve dovršil svůj hattrick Tomáš Kučera. Následně pak zakončil podzimní gólový účet Zlivi a celé soutěže nejlepší střelec soutěže Jakub Slavík, který za podzim nasázel úctyhodných 22 branek. To bylo vše, co se v zápase stalo. Zliv bude přezimovat na 2. místě dva body ze Zliví a pokračuje jejich série 11 vítězství v řadě. O postup se ještě svede litý boj a jistě se máme na co těšit. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Derby v Temelíně jsme sice herně ovládali od začátku, ale bylo až neuvěřitelné, kolik jsme zahodili šancí. Několik tyček a pár zázračných zásahů brankáře Cihly, to všechno znamenalo, že ještě ve 40. minutě byl remízový stav. Před poločasem jsme ale dali na 2:1 a po půli už bylo na hřišti jen jedno mužstvo a sypali jsme tam jeden gól za druhým. Škoda, že jsme ani tentokrát nestihli desítku, ale i tak jsme předvedli spoustu pěkných akcí a jedenáctou výhrou v řadě jsme si udělali dobrou náladu před zimní pauzou. Snad budeme na jaře pokračovat tak, jak jsme teď skončili.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , J. Kříž [-] , K. Klíma [-] , M. Šálený [-] , O. Píša [-] , J. Petr [-] , A. Novák [-] , M. Tomka [-] , A. Kotlár [-] , P. Mach [-]

SK Zliv
M. Rybák [-] - M. Viktora [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , O. Bukovský [-] , J. Slavík [-]

Hráči zápasu: O. Cihla - T. Kučera , J. Slavík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HORA Karel, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Tomášek

Expert: Jan Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Zliv je velké formě, střílí hodně branek a ničí jednoho soupeře za druhým díky skvělým a efektivním útočníkům. Slavík, Hanousek a Kučera jsou zabijácké trio, které za 12 kol dohromady nastřílelo 40 branek. Olešník B v posledních kolech získal 4 body a poskočil z posledního místa. Očekávám demolici a dvojciferný výsledek. Můj tip 0:11 a v zápase uvidíme dva hattricky.

Tip: výhra hostů