1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Souboj rezerv neměl vítěze


Branky


11

K poslednímu zápasu podzimu zajela rezerva Loka na hříště Jankova B. Oba tými se pohybují v klidném středu tabulky a v zápase šlo o to, kdo bude přezimovat výše. Nakonec se body dělily a oba tými se s 15 body podělili o 7. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Filip Černý (hráč): "V prvních deseti minutách na nás Lokáda vlétla a my netušili, která mlátí. Pak se hra docela vyrovnala, měli jsme asi i tři šance, ale kdyby hosté dali 4-5 gólů, tak jsme se tomu divit nemohli. V druhý půlce bych řekl, že jsme byli lepší my, kdy jsme měli brutální tutovky, ale nebyli jsme schopni dát gól ani z malého vápna. Remíza byla určitě zasloužená."




Sestavy


SK Jankov B
M. Mádl [-] - M. Maurer [-] , M. Kocian [-] , A. Píša [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , F. Černý [-] , P. Stráda [-] , V. Jirkovský [-] , A. Pšenička [-] , J. Vokurka [-]

TJ Lokomotiva ČB B
J. Šinko [-] - J. Kuchař [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Tomandl [-] , T. Hanetšleger [-] , Z. Marek [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , O. Martínek [-] , E. Kryeziu [-]

ŽK: 28. Z. Gregor , 30. Z. Marek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - BROM Josef, PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Jan Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Tento souboj rezerv nabídne určitě nejzajímavější souboj mezi béčky za celý podzim. Lokotka nezažila dobrý start do soutěže, ale postupně se zvedá a stoupá tabulkou. Naopak Jankov zažil skvělý start do soutěže a atakoval TOP 5ku. Pak přišel útlum a 4 prohry v řadě, ale v minulém kole si zastřílel proti Novým Hradům a dobře se naladil na Lokotku. Nyní jsou na tom s Jankovem bodově stejně. Oba týmy střílí hodně branek, a jinak tomu nebude ani v tomto zápase. Více věřím domácím. Můj tip hokejové skóre 5:4.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích