Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky těsně vyhrály v Úsilném


Branky


11

Podzimní část soutěže zakončily Žabovřesky v Úsilném. Postavení v tabulce z nich dělalo favorit, ale na hřišti v Úsilném se může stát cokoliv. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre gólem Salibašice

 Prvních deset minut byl jednoznačně v režii Žabovřesk. Přes výraznou převahu to byli ovšem domácí, který skórovali. Z ojedinělé šance se v 11. minutě trefil Mirnes Salibašic. Aby toho nebylo málo, tak se hostím zranil defenzivní štít Velík a na hřiště musel po dvouměsíční pauze kvůli zranění Vašíček. V 18. minutě poslal z pravé strany Horský centr na Luboše Formánka, který se vznesl do neskutečné výšky a hlavou vyrovnal. 1:1 Následně šel Žabovřeský Lapeš sám na branku, ale zvolil špatné řešení, kdy místo zakončení zvolil rozehrávku na své spoluhráče a z akce nakonec nebylo nic. Nic dalšího se v poločase nestalo a šlo se do šaten za stavu 1:1

 

Hosté si vedení pohlídali

V druhém poločase tlak hostí gradoval. V 54. minutě zahrával Luboš Formánek roh, který se rozhodl zahrát přímo na bránu a ukázalo se ta jako geniální řešení, kdy si po mírných odrazech domácích skončil míč v brance. 1:2 O 4 minuty později přišla uklidňující branka, kdy střídající David Ryneš poslal střelu z hrany velkého vápna přesně k pravé tyči. Žabovřesky se výsledkem uchlácholily a vypadli ze zápasu. To se nim hned vymstilo, když v 63. minutě, kdy se přesnou trefou prosadil nejlepší střelec Úsilného Petr Vazač. 2:3 Hosté následně po zbytek zápasu převzali iniciativu, drželi balón, zodpovědně bránili a zkušeným výkonem dokráčeli k třem bodům. V závěru přišla ještě červená karta pro domácího Brůžka, který nechtěl riskovat, že by ve sprchách došla teplá voda. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček (hráč): Děkuji všem hráčům, realizačnímu týmu, dobrovolníkům, výboru za skvělou práci. Umístění v tabulce je pro nás možná trošku nečekané, ale zase zavazující do jarní části soutěže.



Sestavy


Úsilné
M. Helmich [-] - J. Taušek [-] , P. Vazač [-] , L. Fürst [-] , J. Čada [-] , R. Tábora [-] , P. Zíka [-] , J. Ocelák [-] , M. Salibašić [-] , V. Polan [-] , J. Jeřábek [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , J. Hála [-] , D. Lukač [-] - J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] - J. Horský [-]

ŽK: 58. P. Vazač , 72. P. Brůžek - 52. J. Hála , 89. D. Ryneš . ČK: 86. P. Brůžek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: POJAR Pavel - KAPINUS Milan (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Tomášek

Expert: Jan Tomášek
Tip experta: remíza

Úsilné má zkušený tým, který ví na co má a bere body, kde potřebuje. Drží se na 12. místě a uvidíme, jak se mu podaří druhá polovina. Naopak Žabovřesky zažívají snovou sezónu, kdy dlouhou dobu drželi neporazitelnost a patřili mezi TOP 3. V posledních kolech dvakrát ztratili proti týmům, kde byli papírovými favority a propadli se na 5. místo. Bohužel mají v posledních zápasech problémy s počty hráčů a to se na výsledcích odráží. V Úsilném čekám tuhý boj a ne příliš atraktivní fotbal. Můj tip 1:1.

Tip: remíza