EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 10.10.2021

0

Expertem pro následující 11. kolo OP Pelhřimov se stává Matěj Šimák z Horní Cerekve.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Matěj Šimák

Střední obránce týmu SK Horní Cerekev, který má velmi dobrou formu a patří ke kandidátům na prvenství v soutěži. Zda budou tipy Matěje úspěšné se dozvíme nadcházející víkend!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Zde tipuji výhru domácích. Černovice budou chtít zůstat na prvním místě tabulky a po minulém kole, kdy jednoznačně prohrály v Pelhřimově, navážou na vítěznou vlnu, která ovšem nebude mít dlouhého trvání, jelikož v příštím kole hrají na horké půdě v Horní Cerekvi, kde s body rozhodně počítat nemohou.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

V tomto "sousedském" derby favorizuji Žirovnici, která minulé kolo zvítězila v Pacově a bude tento počin chtít zopakovat na půdě trápících se Počátek. Věřím, že se střelecky prosadí talentovaný Matěj Rušil.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Toto bude velmi zajímavé utkání, kde však naplno budou bodovat hosté z Pelhřimova, kteří mají vynikající formu. Tu ukázali ostatně v minulém kole s Černovicemi. Pelhřimov bude nejspíše oslaben o stavební kámen zálohy Martina Horkého, který se zranil proti Černovicím, ale i tak by zápas měli zvládnout, nebude to ovšem nic lehkého.

Tip experta: 0 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

V tomto zápase nedokážu říct výsledek, jelikož jsem ani jeden tým ještě neviděl hrát. Myslím si, že se týmy rozejdou remízou 0:0.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

U tohoto zápasu musím se smutkem tipnout výhru domácích. Domácí jsou na svém hřišti "silní", především díky svému pomeznímu, který svými výkony trápí všechny ostatní týmy. Doma tak obírají o body většinu soupeřů v soutěži a v tomto kole tomu nebude bohužel jinak.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Zde se není o čem bavit. Jedeme si do Obrataně pro výhru, ovšem víme, že nás nečeká lehké utkání. Věřím, že se díky další výhře dotáhneme na čelo tabulky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Chadim 5
2. Patrik Macháček 5
3. Pavel Nápravník 4
4. Marek Jirsa 4
5. Jan Ira 4
6. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.