0:1
(0:1)
29. M. Kůta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň prohrála na domácí půdě s Horní Cerekví 0:1


Branky


29. M. Kůta
7

V 11. kole OP Pelhřimov přivítala Obrataň na svém hřišti Horní Cerekev, která se nachází na předních příčkách tabulky a patří k favoritům na prvenství v soutěži. Ani do toho utkání nevstupovali hosté jako outsider, ale nakonec to nebylo tak jednoznačné utkání, jak se před úvodním hvizdem čekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku vstřelil Kůta

Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání, které bylo ovšem plné nepřesností a obě mužstva spoléhala na dlouhé nakopávané míče za obranu. Ve středu hřiště poté proběhlo několik soubojů a ostrých střetnutí, což nasvědčovalo velmi náročné utkání pro hlavního rozhodčího. Hosté se snažili předvádět hru, která je zdobila od začátku soutěže, ale na obrataňském hřišti nebyli schopní dotáhnout tuto snahu k dokonalosti. První nebezpečnou a slibnou příležitost měli domácí, když vyprodukovali nebezpečný centr, který mířil pod břevno, ale hostující Libor Chadim dokázal vyrazit míč před sebe. Následnou dorážku zlikvidoval nádherným a výstavním zákrokem. Skóre utkání se tedy ani po úvodních dvaceti minutách neměnilo. Po půl hodině hry se ovšem mohli radovat hosté, kdy se dostal Kasal do samostatného úniku z pravé strany a dokázal nebezpečně vystřelit. První pokus úspěšný nebyl, ale následná dorážka Kůty skončila v brance domácích. Hosté chtěli po úvodní brance skóre navýšit, ale pokusy Suchého, Brady, Havla a Kůty v síti domácího brankáře Vilímka. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1 pro Horní Cerekev.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas svým obrazem navázal na ten první, takže fanoušci mohli vidět mnoho osobních soubojů a chvílemi také nebezpečné střelecké příležitosti. Domácí nechtěli z tohoto utkání odejít s prázdnou, což deklarovali vytvořenými příležitostmi, ale ani jeden z těchto pokusů neskončil úspěšně. Domácí v dnešním utkání a víceméně i v celé podzimní části trápí produktivita, která se nezlepšila ani v tomto zápase. Po čtvrthodině druhého dějství začali přebírat otěže hry hosté z Horní Cerekve. Bohužel pro hostující tým šance Chadima a Kůty v brance také neskončily. Žádná branka tedy ve druhém poločase nepadla a Horní Cerekev tak těsně v Obratani zvítězila 0:1 a připsala si další tři body do tabulky. Všechny predikce před utkáním byly popřeny a odehrálo se velmi vyrovnané utkání, kdy Obrataň dokázala Horní Cerekev potrápit.

V dalším kole čeká Horní Cerekev domácí utkání s Černovicemi. Naopak Obrataň má před sebou volný víkend.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Martin Duba: "Řekl bych, že to bylo až nečekaně těžké utkání, které bylo ale způsobené jenom naší vinou. Poměrně náročný terén nám nedovoloval hrát naší kombinační hru po zemi a my jsme si s tím nedokázali poradit. Bohužel jsme tento fakt nedokázali nahradit ani jízdou po zadku a pohybem. Z naší strany rozhodně nejslabší výkon této sezóny a můžeme být rádi, že si z Obrataně vezeme tři body. Ze zápasu se musíme poučit a je potřeba se připravit na příští kolo, kde svedeme náročný souboj s Černovicemi."



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - L. Melichar [-] , P. Fišer [-] , L. Menšík [-] , M. Vlach [-] , M. Kudrnáč [-] (83. M. Heřman [-] ) , P. Kudrnáč [-] (70. M. Kozár [-] ) , R. Doležal [-] , J. Pavelec [-] , L. Vlach [-] (70. M. Vesecký [-] ) , O. Pražák [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Šimák [-] , T. Podařil [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , L. Suchý [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] (84. O. Válek [-] ) , J. Kasal [-] (81. H. Novák [-] ) , J. Plachý [-] (65. J. Chadim [-] ) , A. Bečica [-]

ŽK: 49. J. Pavelec - 44. T. Podařil , 80. L. Suchý .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOSTKA Milan - TÁBORA Rudolf (N), SERBUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Matěj Šimák
Tip experta: výhra hostů

Zde se není o čem bavit. Jedeme si do Obrataně pro výhru, ovšem víme, že nás nečeká lehké utkání. Věřím, že se díky další výhře dotáhneme na čelo tabulky.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů