Červená Řečice uspěla na hřišti pacovské rezervy a zvítězila 7:1


Branky


8

V 11. kole OP Pelhřimov se proti sobě postavila dvě mužstva se stejným počtem bodů. Rezerva Pacova hostila Červenou Řečici, která stejně jako domácí chtěla naplno bodovat a posunout se do středu tabulky. Toto sobotní utkání bylo ještě trochu speciální, jelikož se jednalo o semifinále Okresního poháru, což bylo vidět od soustředěnosti a přístupu obou mužstev k duelu. Očekávalo se napínavé a vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali brzy do vedení

Od prvních minut byl aktivnější hostujicící tým, což potvrdil již v 6. minutě Pulda, který dokázal proměnit svůj samostatný únik a poslal Červenou Řečici do vedení. Na úvodní branku dokázali hosté skvěle navázat a stále určovali tempo utkání. Odměnou jim byla druhá branka, když v 18. minutě vyslal průnikou přihrávku Tomáše Obrance Novák. Hostující kanonýr potvrdil svou neomylnost a svůj samostatný únik s přehledem proměnil. O velkou příležitost pro domácí se postaral Tomáš Faltýnek, který využil nedorozumění v obraně Červené Řečice, ale bohužel pro domácí brance zabránil pohotový Jan Brázda. Ten dokázal změnšit střelecký úhel a pro tuto chvíli podržel svůj tým. Do konce úvodního dějství se však domácí přece jenom dočkali snížení. Ve 42. minutě došlo k faulu na domácí hráče a byl tak nařízený přímý kop z nebezpečné vzdálenosti. Exekuce této standardní situace se zhostil Lukáš Váňa, který nedal Brázdovi šanci a perfektním provedením pod břevno dokázal snížit na jednobrankový rozdíl. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2 pro hostující Tatran. Do konce utkání se ještě dvakrát prosadil Obranec a jenom potvrdil svou skvělou formu. Červená Řečice tak vítězí 7:1 a připisuje si tak cenné body do tabulky. Bonus je v tomto případě postup do finále, kdy se Tatran střetne s Žirovem. Po dnešním utkání bude pravděpodobně favoritem a velmi blízko k zvednutí poháru nad hlavu.

V dalším kole čeká Pacov B utkání na půdě pelhřimovské rezervy. Červená Řečice se poté představí opět na venkovní půdě, tentokrát v Žirovnici, kde se střetne s místní rezervou.

O vítězství a postupu rozhodl Obranec

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji Pacov, jelikož nebyl spokojený se svým výkonem v úvodním dějství a chtěl za každou cenu vyrovnat. Nejblíže k tomu měl opět Tomáš Faltýnek, jehož přesnou střelu za hranicí vápna dokázal skvělým zákrokem Brázda vytěsnit na rohový kop. Místo vyrovnání přišel další gól hostujícího týmu. V 56. minutě využil zmatků v pokutovém území domácích Dohnal a přesnou střelou k tyči vrátil Tatranu dvoubrankové vedení. O pět minut později šel do samostatného úniku rychlonohý Obranec, který se pokusil přehodit domácího brankáře. První záměr nevyšel, ale dorážka už ano. Hostující útočník tak zvýšil na 4:1 pro hosty. Vzápětí se opět dostal do úniku Obranec, který ovšem ještě nahrávkou vybídl nabíhajícho Puldu, jenž s přehledem dopravil míč do sítě. Po této střelecké kanonádě opustil hřiště Tomáš Faltýnek a domácí už věděli, že v tomto utkání na body nedosáhnou. Vytvořili si ovšem ještě nějaké střlecké příležitosti, které ovšem končily v rukavicích Brázdy, případně byly zastaveny skvělou obranou Tatranu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - CHVALKOVSKÝ Ladislav (N), PRAŽÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2021 23:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Matěj Šimák
Tip experta: remíza

V tomto zápase nedokážu říct výsledek, jelikož jsem ani jeden tým ještě neviděl hrát. Myslím si, že se týmy rozejdou remízou 0:0.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů