3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice doma nezaváhaly a porazily Ústrašín 3:1


Branky


7

V 11. kole přivítal lídr tabulky Černovice na své půdě Ústrašín, který chtěl navázat na úspěšné domácí utkání s Obrataní. Domácí chtěli odčinit zaváhání z Pelhřimova a využít podporu domácích fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Pěnka

Od prvních minut byli aktivnější hosté, kteří si také vytvořili zajímavé střelecké příležitosti. O první takovou situaci se postaral hostující útočník Morava, který naskočil hlavou na centr Nevšímala, ale bohužel pro Ústrašín mířil vedle domácí svatyně. Další pohledný fotbalový moment měl na svědomí Vojtěch Kořínek, jenž dokázal s přehledem obejít čtyři domácí hráče, ale bohužel byla jeho prudká střela zblokována. Hosté nedokázali využít úvodní převahu a tak se hra postupně vyrovnala. Ve 20. minutě se skóre utkání měnilo poprvé, kdy se z rohového kopu hlavou prosadil domácí Pěnka. Další rána pro hosty přišla o dvě minuty později. To vystřelil Růžička, jehož střelu ještě stihl tečovat brankář Seknička, ale i přes zásah brankáře mířil míč do sítě. Obdržené brance se ještě snažil na poslední chvíli zabránit hostující Šoula, ale na brankové čáře už nedokázal míč dopravit do bezpečí. Domácí tak šli do dvoubrankového vedení a na hosty čekal těžký úkol. Ten se ještě ztížil na konci poločasu, kdy třetí branku domácích přidal z přímého kopz Jůn a do kabin se tak docházelo za stavu 3:0 pro domácí.

Hosté se v koncovce trápili

Do druhého dějství hosté vyslali na hřiště svou největší zbraň z posledních utkání útočníka Vonáska.  Od prvních okamžiků tento hbitý útočník trápil domácí obranu a vytvářel tlak, který v prvním poločase hostům tolik chyběl. Na druhé straně Černovice měly také slibné střelecké příležitosti, ale pokusy ze střední vzdálenosti branku vyrázně neohrozily. Zajímavou příležitost měl hned po svém příchodu na hřiště Šmíd, ale při pokusu o obstřel domácí svatyně mířil velmi nepřesně. Na straně domácích měl nebezpečnou střelu ze střední vzdálenosti Hodina, jehož pokus ještě dokázal brankář Seknička vytěsnit na rohový kop. Vzápětí předvedl Seknička skvělý zákrok, kdy chytil dorážku domácího útočníka. Hosté chtěli vyrovnat za každou cenu, což deklarovala další příležitost Ústrašína v 75. minutě, kterou měl Vonásek. Ten ale nedokázal využít přesnou nabídku Kořínka a odkrytou bránu těsně minul. Podobný scénář se opakoval tentokrát z pravé strany, kdy mladík Seknička svým centrem pobídnul opět Vonáska, jenž opět nevyzrál na domácího brankáře Nowáka. V 80. minutě se již hosté mohli radovat, když po krásné individuální akci a následné přihrávce Vonáska dokázal vstřelit míč do sítě Kořínek. Hosté byli aktivní a velmi blízko vyrovnání, ale bohužel selhali v produktivitě. V poslední minutě měl ještě příležitost na snížení skóre Vonásek, kdy Kořínek průnikovou přihrávkou za obranu vyslal Šmída, jenž šel sám na domácího brankáře. Bohužel pro hosty přihrál na lépe postaveného Vonáska, ale nejspíše do ofsajdu. Následná Vonáskova střela skončila mimo branku a potvrdila smůlu Ústrašína v tomto utkání. Domácí tak zvítězili 3:1 a připsali si další body do tabulky.

V dalším kole Černovice čeká utkání v Horní Cerekvi, což je považováno za šlágr nadcházejícího víkendu. Naopak Ústrašín přivítá na domácím hřišti rezervu Speřic.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
Vojtěch Šmíd: Myslím, že jsme v utkání nebyli horším týmem, ale bohužel jsme dostali zbytečné branky. Měli jsme více ze hry a jenom vinou naší slabé produktivity jsme toto utkání prohráli. V dalším kole musíme zapomenout na tento zápas a potvrdit sílu domácího prostředí, kde nás čeká rezerva Speřic.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
M. Nowák [-] - R. Pěnka [-] (70. J. Hromadník [-] ) , P. Jůn [-] , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] (88. J. Tíkal [-] ) , D. Hora [-] (89. K. Vošahlík [-] ) , D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] , P. Krejčí [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

TJ FC Ústrašín
P. Seknička [-] - J. Morava [-] (73. D. Starý [-] ) , V. Kořínek [-] , M. Šoula [-] (65. V. Šmíd [-] ) , T. Jírů [-] (73. D. Bílý [-] ) , T. Kubiska [-] , P. Mareš [-] (46. J. Vonásek [-] ) , P. Nápravník [-] , O. Habáň [-] , M. Rod [-] , V. Nevšímal [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - VOŠAHLÍK Karel (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Matěj Šimák
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru domácích. Černovice budou chtít zůstat na prvním místě tabulky a po minulém kole, kdy jednoznačně prohrály v Pelhřimově, navážou na vítěznou vlnu, která ovšem nebude mít dlouhého trvání, jelikož v příštím kole hrají na horké půdě v Horní Cerekvi, kde s body rozhodně počítat nemohou.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů