Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 12:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B zvítězil na půdě Speřic 6:1


Branky


7

V 11. kole OP Pelhřimov zavítala rezerva Pelhřimov do Speřic, kde se střetla s tamní rezervou. Pelhřimov přijel do Speřic namlsaný a ve skvělé formě, kterou chtěl potvrdit. Naopak domácí chtěli tuto sérii zastavit a využít tak podpory domácích příznivců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po brance Fanty

Od prvních minut úvodního dějství se rozehrála opatrná partie, jelikož ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Hra se tedy odehrávala převážně ve středu hřiště, kde docházelo k častým osobním soubojům. Ačkoliv bylo úvodních pár minut opatrných, získali hosté možnost zahrání přímého kopu. Rozehrávky se zhostil Vopálenský, jenž našel ve vápně nabíhajícího Fantu, který s přehledem dopravil míč do sítě. Domácí mohli zareagovat dvě minuty později, ale Sochor dokázal skvěle zneškodnit střelu ze stadardní situace. Ve 13. minutě měl nebezpečnou příležitost Moravec, ale jeho střela šla nad břevno domácí svatyně. O dvě minuty později se dostal po samostatném úniku ke třele Fanta, jehož dvě střely domácí brankář Maďar vyrazil, ale na třetí dorážku Adama už nedosáhl. Hosté tak šli do dvoubrankového vedení. Ve 23. minutě opět prověřil domácího brankáře Adam, ale tato střela Maďara nepřekvapila a skončila pouze v jeho rukavicích. Ve 25. minutě se mohl Pelhřimov radovat potřetí, když se po přihrávce Ficala prosadil Honzl. Hosté do konce poločasu vstřelili ještě jednu branku. Autorem byl ten nejzkušenější z pelhřimovských řad MArtin Moravec, jenž šel sám na brankáře a s ledovým klidem tento únik proměnil. Do kabin se tak odcházelo za stavu 4:0 pro hostující celek.

V druhém poločase se dvakrát prosadil Vopálenský

Do druhého dějství vstoupili aktivněji domácí, kteří si vypracovali několik slibných příležitostí, ale žádná z nich neskončila brankou. Zásluhu na tom měl dobře chytající Sochor a spolehlivá obrana. I přes všechny šance domácího celku, další branku vstřelil opět host z Pelhřimova. V 66. minutě se po přihrávce Šimona prosadil Vopálenský. V 73. minutě zahrávali domácí rohový kop, který jenom těsně nad břevno odvrátil Fanta. V 81. minutě se znovu prosadil hostující Vopálenský a zvýšil skóre na 6:0. Ještě do konce utkání se dokázali prosadit také domácí, když vstřelili alespoň utěšující branku. Tu obsataral v 86. minutě Zach, jenž přehodil z malého vápna Sochora. Do konce utkání již žádná branka nepadla a tak si pelhřimovská rezerva odváží ze Speřic vítězství a dalši připsané body do tabulky.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
P. Maďar [-] - P. Jiřík [-] , V. Zach [-] , M. Pohan [-] (46. L. Svoboda [-] ) , D. Moravec [-] (63. M. Čermák [-] ) - M. Linhart [-] , P. Nápravník [-] , J. Merunka [-] , V. Ganobjak [-] - J. Boček [-] (60. P. Huňáček [-] ) , D. Vlček [-] (46. T. Krejčí [-] )

FK Maraton Pelhřimov B
J. Sochor [-] - J. Honzl [-] , R. Hejda [-] (71. M. Kalina [-] ) , A. Šimon [-] , V. Vacek [-] - D. Fanta [-] , P. Fical [-] , P. Heřmánek [-] , L. Vopálenský [-] - J. Adam [-] (71. T. Škoda [-] ) , M. Moravec [-] (58. A. Kotrč [-] )

ŽK: 9. V. Ganobjak , 88. T. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - KUČERA Jakub, MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Matěj Šimák
Tip experta: výhra hostů

Toto bude velmi zajímavé utkání, kde však naplno budou bodovat hosté z Pelhřimova, kteří mají vynikající formu. Tu ukázali ostatně v minulém kole s Černovicemi. Pelhřimov bude nejspíše oslaben o stavební kámen zálohy Martina Horkého, který se zranil proti Černovicím, ale i tak by zápas měli zvládnout, nebude to ovšem nic lehkého.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů