EXPERT TIP - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 19.6.2016

0

Máme tu poslední kolo, vítěze již známe, nějaké týmy si mohou ještě polepšit postavení v tabulce, ale sestupující stále není známý. Z I.B tříd sestupují vždy poslední dva a třetí nejhorší tým od konce ze 4 skupin. Jelikož Lažiště B se odhlásilo ze soutěže, tak bude sestupovat z naší skupiny třináctý, tedy poslední tým a možná někdo z 12. místa. Tam je to složitější, protože naše skupina má o 2 zápasy méně, tak bude rozhodovat koeficient. V tomhle kole budou nejvíce sledované zápasy týmů od 9. místa do 13. místa, všechny tyto týmy jsou ohrožené sestupem. V přímém boji o záchranu si to rozdají domácí Kestřany proti béčku Vodňan, domácí Stachy proti mistrovi z Hradiště, Vacov B doma se Strunkovicemi a poslední Štěkeň proti sedmým Sousedovicím. Pěkný zápas přinese taky třetí Volyně s druhými Chelčicemi nebo zápas čtvrtých Bělčic proti páté Čkyni. Zkrátka všechny zápasy budou velice zajímavé. Poslední velice zajímavé kolo tipuje sám redaktor soutěže Tomáš Štveráček, tímto chci poděkovat všem týmům za skvělou spolupráci, doufám, že jste byli spokojeni stejně jako já. Hradišti přeji hodně úspěchů v I.A třídě a s ostatními týmy se těším na další ročník!




Tomáš Štveráček

redaktor soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Přestože áčko Vacova hraje ve stejný čas v Chýnově, tak tipuji výhru domácích, kteří se v soutěži zachrání.

Tip experta: 0 0 - 83 - 17 %
Komentář experta:

Velmi pikantní souboj silných týmů, které celou dobu hrají v horní části tabulky skončí remízou, Čkyni se poslední zápasy příliš nedaří a navíc mají velmi velkou marodku, Bělčice v minulém kole padly, tak tento souboj skončí remízou 1:1.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Oba týmy mohou ještě sestoupit, i když Kestřany jsou spíše už zachráněné, tak očekávám výhru hostů, kterým se ke konci soutěže začíná dařit.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Hradiště je suverénně nejlepším mužstvem v soutěži a se soutěží se bude chtít rozloučit vítězně. Venku vyhraje a Stachy budou doufat v prohru či remízu Štěkně.

Tip experta: 0 17 - 83 - 0 %
Komentář experta:

V zápase třetího týmu s druhým už o nic nejde. Diváci si užijí pohledný, Volyně má nejlepší útok a Chelčice zase nejlepší obranu v soutěži, zápas skončí remízou 2:2.

Tip experta: 0 0 - 83 - 17 %
Komentář experta:

Poslední zápasy jsou velice nevyzpytatelné, zvláště když se jedná o sestupující mužstva. Mým tipem bude remíza a Štěkeň se rozloučí se soutěží.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Krull 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.