0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice přehrály Volyni


Branky


0

Souboj silných týmů z vrchu tabulky vyzněl lépe pro hostující Chelčice, které se výhrou rozloučily s trenérem Václavem Marešem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Turek poslal hosty do vedení

Utkání mělo být původně soubojem o 2. místo v tabulce. Protože domácí v minulých kolech ztráceli body, o pořadí již bylo rozhodnuto. Vše důležité se odehrálo již v odpoledních utkání, a tak na stadion Slavoje dorazilo asi 100 diváků což je nejmenší návštěva za poslední 2 roky. Tempo zápasu odpovídalo situaci na konci sezony. Hosté hráli v pohodě, kombinačně a čekali na chyby domácích. První přišla v 19. minutě, kdy se volný Turek dostal před Mráze a chladnokrevně zakončil -0:1. Domácím hráčům nelze upřít snahu, ale bohužel forma z podzimní části je pryč. I když se dostali do několika šancí, chyběl potřebný klid v zakončení.

Lang si zápas užíval

Druhý poločas začal chybou stopera Michala Chvosty ve 48. minutě nepřesnou malou domů zachytil Jaroslav Křenek pohodlně zvýšil na 2:0. Poté se zápas již jen dohrával. Hosté  nikam nespěchali a domácí hráči neměli sílu na zvrat. Ve středu pole kraloval chelčický Iniesta – Miroslav Lang, který přehrával o generaci mladší záložníky Slavoje. Kladem utkání byla velmi přátelská atmosféra mezi hráči a tak rozhodčí nemuseli řešit žádné sporné situace. Po závěrečném hvizdu se domácí hráči dočkali potlesku diváků za 3. místo v B třídě, které je nejlepším umístěním za posledních patnáct let



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel: Je těžké najít nějaká pozitiva v tomto zápase. Snad jen, že už je konec sezony. Naštěstí výkon neměl žádný vliv na závěrečnou dokopnou. Ta byla tradičně bujará.

FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: Jeli jsme si pro bod a odvážíme si všechny tři. Hráči se semnou rozloučili tím nejlepším způsobem. Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany zahustit prostor po stranách hřiště, protože jsme věděli, že Volyně má šikovné rychlonohé hráče a musím říci, že hráči splnili přesně to, co jsme si před zápasem řekli. První branku jsme vstřelili v 19. minutě Janem Turkem, který utekl celé obraně a střelou k tyči dal na 1-0. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a ve 49. minutě J. Křenek svým důrazem donutil chybovat domácího hráče Chvostu a bylo to 2-0. Na domácích byla vidět nervozita, naopak my jsme hráli v klidu a s přehledem. Poté se zápas jenom dohrával. Naším nejlepším hráčem utkání byl Jaroslav Křenek. Hráčům chci poděkovat za vynikající sezonu. Tři nejlepší hráči sezony jsou Petr Novák, Miroslav Lang, Jan Turek.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , J. Kubeš [-] (69. P. Gašpar [-] ) , M. Chvosta [-] , A. Mack [-] , J. Němeček st. [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Dvořák [-] , M. Malina [-] (86. J. Koloušek [-] ) , J. Havlíček [-] , F. Gašpar [-] (84. P. Temňák [-] )

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Kiš [-] , J. Křenek [-] , J. Turek [-] , V. Tesař [-] , M. Kopenec [-] , R. Varyš [-] , M. Lang [-] , M. Lang [-] , P. Valenta [-] (84. T. Kouba [-] ) , P. Pícha [-]

ŽK: 75. M. Malina - 66. R. Varyš .
Hráči zápasu: A. Mack , M. Dvořák - J. Křenek , M. Lang , P. Novák .
Místo: Volyně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KLÍMA Petr, KÁNÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.