0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice nadělovaly! Dražejov si vysloužil šestku


Branky


14. J. Chalupský , 20. V. Pícha , 43. P. Celý (p.) , 49. J. Chalupský (p.) , 62. V. Pícha , 64. V. Pícha
26

Zamotána skupina B jihočeských B tříd dostává parádní náboj, který navíc podpořilo i utkání v Dražejově, kam zavítaly Chelčice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v laufu

Do zápasu vstoupili hosté z Chelčic tím nejlepším možným způsobem a po čtrnácti minutách se ujali vedení, které po pěkné kombinaci zařídil Josef Chalupský. Hostům se navíc, zásluhou Václava Píchy, rychle podařilo odskočit na rozdíl dvou branek a v závěru poločasu přišla ta nejtvrdší možná rána. Sudí Hájek nařídil pokutový kop ve prospěch Chelčic, který s přehledem proměnil Petr Celý.  

Dražejov byl jako opařený a pokud chtěli domácí s utkáním něco na začátku druhého poločasu udělat, tak všechny plány vzaly rychlé za své. Ve 49. minutě totiž došlo na druhý pokutový kop, který Chelčice opět proměnily, konkrétně zásluhou Josefa Chalupského. O výsledku utkání bylo rozhodnuto a do konce zápasu se hosté ještě dvakrát prosadili. Parádní formu si do Dražejova přivezl Václav Pícha, který v 62. a 64. minutě zaznamenal dvě branky, kterými dokonal svůj hattrick.

Chelčice tak nakonec zvítězily v Dražejově 6:0 a domácí tak na jaře poprvé padli na své vlastní půdě.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Domácí zápas s předposledním celkem tabulky nám opravdu nevyšel. Výsledek hovoří za vše. Nic nám nešlo, všude jsme byli druzí a rychlostně pozadu. Určitě Nejhorší výkon sezony. Hostům vše vyšlo a byli lepší. Penalta na konci prvního a hned další na začátku druhého poločasu nám sebrali i tu nejmenší šanci s výsledkem něco udělat. Výsledek 0:6 už byl jen celkovým obrazem naši hry. Musíme okamžitě sbírat body. Nyní jedeme v neděli do Prachatic.

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Do Dražejova jsme jeli s tím, že chceme urvat tři body a přiblížit se v tabulce týmům před námi. Do zápasu jsme vstoupili dobře a po pěkné kombinaci se dostali do vedení, které se nám povedlo ještě do poločasu navýšit. Druhý poločas už byl zcela v naší režii a po dalším brankách jsme si získali důležité tři body.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Bračok [-] (33. T. Hrčka [-] ) , D. Pojsl [-] (70. D. Nováček [-] ) , D. Hlavin [-] , M. Mertl [-] , M. Křiváček [-] , J. Matas [-] (25. T. Pelc [-] ) , P. Poláček [-] , T. Martínek [-] (46. J. Holfeld [-] ) , O. Koutský [-] , F. Brázda [-]

FK Chelčice
P. Dušek [-] - J. Chalupský [-] , V. Pícha [-] , J. Turek [-] (68. P. Valenta [-] ) , J. Křenek [-] (66. J. Koloušek [-] ) , T. Kouba [-] (74. M. Šácha [-] ) , P. Celý [-] (49. M. Machnyk [-] ) , M. Švec [-] , R. Kapusta [-] (14. T. Koberna [-] ) , J. Hajný [-] , T. Tlapa [-]

ŽK: 53. J. Holfeld , 70. T. Hrčka .
Hráči zápasu: V. Pícha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, ŠVEJNOHA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Chelčice v honbě za záchranou musí z tohoto zápasu vytěžit alespoň bod. Tipuji 1:1.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí potřebují body a získají je.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích