Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

4.0

Čkyně ovládla zápas o čtvrté místo


Branky


25. M. Turek , 65. M. Turek , 75. M. Kuneš
0

Zajímavé utkání přineslo jednoznačnou záležitost pro Čkyni. Ta potřebovala na hřišti Bělčic zvítězit, aby se dostala na 4. místo v tabulce, to se jí povedlo a Bělčice odsunula na pátou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Turek trefil šibenici

Již na začátku ve 2. minutě domácí pustili hosty samotné před branku Bělčic, naštěstí hosté vyřešili situaci špatně. Bělčice mohly jít do vedení ve 4. minutě, ale střela Jakuba Říského skončila pouze na levé tyči. Čkyni mohl poté dvakrát poslat do vedení Gerold. Hosté byli postupně lepším týmem, i když se střídaly nebezpečné situace na obou stranách. První branku Bělčice dostaly ve 25. minutě po rohu, kde se trefil z malého vápna z otočky do růžku Michal Turek. Do druhé půle měla Čkyně ještě dvě šance, domácí jednu.

Čkyně jednoznačně dominovala

Ve druhém poločase šel výkon Bělčic ještě dolů, jejich hra byla rozháraná, nekompaktní. Hosté drželi balón, vytvářeli si šance. V 65. minutě se utrhl v útoku hrající Aleš Holfeld, který chytal za Čkyni ještě v krajském přeboru a první dva roky v I.B, teď se po roce vrátil ze Švédska, tedy ve vápně už mohl střílet, ale přesnou přihrávkou našel Michala Turka a ten už měl práci jednoduchou – 0:2. V 75. minutě z trestného kopu z 30 m tečovanou střelou Kuneše do protipohybu gólmana a hosté přidali domácím třetí ránu. Premiérové minuty za A-tým si odbyl dorostenec Miroslav Miklas. Čkyně si zaslouženě odvezla 3 body a domácí tým odsunula na páté místo v tabulce. Čkyně tedy skončí na čtvrtém místě.

 

Fotky k zápasu připravil Petr Hroník



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: Poslední utkání se nám vůbec nepovedlo a myslím, že jsme odvedli jeden z nejhorších nebo vůbec nejhorší výkon v sezoně hlavně ve druhém poločase neměla naše hra žádný systém a soupeře jsme pak ani neohrozili a nechali si přidat další dvě branky. S ohledem na umístění v tabulce a mnoha absencím ať již díky zranění, nebo plnění pracovních povinností hráčů můžeme považovat tuto sezonu za úspěšnou, ale varováním pro nás musí být nevyrovnané výkony v průběhu sezony hlavně v obranné hře a velké množství obdržených branek. Na tom bychom měli v přípravě na následující sezonu také zapracovat. Každopádně chci poděkovat všem hráčům, trenérům, celému realizačnímu týmu podílejícímu se na organizaci zápasů a věrným fanouškům, kteří nás podporovali i při našich nezdarech a doufám, že v nastávající sezoně navážeme na to lepší a budeme hrát atraktivní fotbal i s dobrými výsledky. Myslím, že ve včerejším utkání nikdo nevyčníval z průměru, aby dokázal strhnout mužstvo k lepšímu výkonu.

SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Pro nás je vysvobození že už je konec, takovou absenci nepamatuju. Dnešní zápas byl z naší strany výborný, celý tým šlapal jako hodinky, výhra u silných Bělčic 0:3 je na závěr sezony parádní. Když bychom měli hodnotit celou sezonu tak se 4. místem v soutěži spokojeni nejsme, 36 bodů je prostě málo. Kde se staly chyby víme, pokusíme se na tom zapracovat v přípravě na následující ročník. Čeká nás teď v pátek dokopná, přípravu začneme v půli července, nebudou chybět přátelská utkání, turnaj v Malenicích a soustředění v Úbislavi.



Místo: Bělčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - NOVOTNÝ Ondřej, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.