Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany rozprášily rezervu Vodňan


Branky


0

Vodňanům B by nakonec stačil 1 bod k záchraně, jenže poslední zápas nezvládly a Kestřany jim nastříleli 7 branek. Béčko Vodňan nakonec v soutěži končí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se u úvodní dvacetiminutovce

Rezerva Vodňan nemohla spoléhat na výsledky ostatních týmů ze spodu tabulky, a tak se snažila vyhrát. Jenomže k zápasu do Kestřan dojela pouze s jedním náhradníkem a to už něco nasvědčovalo. Áčko Vodňan zrovna hrálo zápas, a tak nikdo z A-týmu nemohl pomoci. První branka padla již ve 2. minutě a další v jedenácté, o obě se postaral Marek Valach a s Vodňany to vypadalo špatně. Ve 21. minutě se trefil Patrik Viktora a hosté už vypadali odevzdaně, ono se není ani čemu divit. Kestřany si hru užívaly a předváděly pohledný fotbal. Ve 40. minutě se prosadil Václav Průcha a do kabin se šlo za stavu 4:0 pro domácí.

Štěch se trefil alespoň z přímáku

Béčko Vodňan se přeci jen ve druhém poločasu trochu zvedlo a prvních 15 minut to vypadalo, že dají i nějaký gól, ale slovo si vzal opět Václav Průcha a prostřelil Jiřího Nováka v bráně hostů a v 68. minutě Průcha dokonal hattrick. To na ukazateli skóre svítilo skóre 6:0, Kestřany stále dominovaly. Vodňany B si přece připsali alespoň jeden úspěšný zásah a to v 83. minutě vsítil čestnou branku z přímého kopu Petr Štěch. Sedmý domácí a poslední gól zápasu dal Martin Keclík. Kestřany tak zakončily sezónu na 8. místě, s čím můžou být spokojeni, protože se potýkaly s velkou absencí hráčů a Vodňany B nakonec po roce sestupují do okresu.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Chtěli jsme si konečně zahrát fotbal tak, jak se má. Tzn. rychlé přihrávky, kombinaci, atd. To se nám po celý zápas, mimo pár výjimek, dařilo. Mohli jsme vstřelit mnohem více branek, ale udrželi jsme soutěž, skončili na 8. místě, tak jsme celkem spokojeni. Musím říci, že jsme snad nehráli dva zápasy po sobě ve stejné sestavě, to byl asi největší problém celé sezony. Chci klukům poděkovat za jejich odhodlání soutěž udržet, což se nakonec vyplnilo. Asi největší poděkování zaslouží brankář Pavel Drahoš, který po úvodních dvou kolech chytnul formu, která nám dávala naději. Nebudu však hodnotit nikoho jiného protože každý z týmu byl důležitý a zanechat svou stoupu.

FK Vodňany B
Lukáš Filip, hráč: K zápasu jsme nastupovali s vědomím, že potřebujeme uhrát tři body, protože ostatní týmy budou bodovat a my máme s každým horší vzájemný zápas. Vstup do zápasu se nám vůbec nepodařil a soupeř navyšoval skóre. Kestřany nás přehrávali ve všech směrech. V poločase za stavu 4:0 jsme už chtěli zápas jen dohrát a věděli jsme, že nás může zachránit jen výhra Sousedovic se Štěkní, která ovšem nepřišla. Po roce strávené v I.B třídě, kterou většina hrála poprvé a během sezóny v ní nastoupilo 43 hráčů, se vracíme zpět do okresu, kde se budeme chtít pohybovat na předních příčkách a třeba se zase vrátit zpátky.



Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - M. Kinský [-] , J. Voráček [-] (47. P. Mikas [-] ) , M. Keclík [-] , V. Průcha [-] , P. Valach [-] (58. J. Kinský [-] ) , M. Pavlíček [-] , M. Valach [-] , P. Viktora [-] (78. R. Uhlík [-] ) , M. Masner [-] , R. Keclík [-]

FK Vodňany B
J. Novák [-] - M. Machnyk [-] , D. Janda [-] , V. Šabršula [-] , R. Kapusta [-] , L. Víšek [-] (37. R. Veselý [-] ) , P. Štěch [-] , L. Martan [-] , T. Staněk [-] , M. Kašpar [-] , L. Filip [-]

ŽK: 23. J. Voráček , 84. P. Valach - 24. L. Filip , 67. M. Machnyk .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ONDŘEJ Adam, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.