EXPERT TIP - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 11.5.2019

0

Expertem následujícího kola se stal Marek Tvrz, předseda SKR.




Marek Tvrz

Předseda SK Rakovník, trenér dívčí přípravky FK Rakovník a hráč rezervního týmu žluto-modrých barev. Naposledy se blýskl hattrickem do sítě Lišan, jak jde našemu expertovi tipování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mšec je ještě stále ve hře o titul, zatímco Pustověty hrají již pouze o čest. Nasazení a navíc domácí prostředí přinesou Mšeci tři důležité body do tabulky.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Jesenice v minulém kole otočila doma proti Senomatům z 0:2 a ukázala svoji sílu. Kolešovice naopak čekají na svůj sestup do III. třídy. V utkání, ve kterém o nic nejde, očekávám ale větší kvalitu na straně hostů.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Rynholec na jaře předvádí velmi pěkný fotbal a sbírá tři body jako na běžícím páse. Na "Balkáně" bude bouřlivé, místy až nepřátelské, prostředí. Tipuji výhru Rynholce o jednu branku.

Tip experta: 0 7 - 13 - 80 %
Komentář experta:

Hředlím se podařilo dát dohromady po uzdravení hráčů slušnou sestavu, ale obávám se, že Senomaty si budou chtít již napravit reputaci z posledních zápasů a Hředle si přivezou bod, maximálně dva, což bude v boji o titul ztráta.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Olešná v posledním kole statečně bojovala na půdě rozjetého Rynholce. V sestavě chybělo několik hráčů základní sestavy, rovněž Olešná neměla ani obvyklého brankáře Fiedlera. Pokud se Olešné podaří doplnit sestavu, tak by měla Lužnou porazit. Lužná navíc má "anglický týden", neboť ve středu bojovala o vítězství v okresním poháru, kde podlehla Lubné. Ve druhém poločase ale předvedla výborný výkon, takže i na Olešné by mohlo dojít k překvapení.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Městečko aktuálně spolu s Rynholcem patří mezi dva týmy s top formou. Osobně Ohnivce tipuji na zisk titulu. Městečko má výborný kádr. Otázkou zůstává, k jakému dojde doplnění sestavy zavidovské rezervy. I přes doplnění o 2-3 hráče z A-mužstva pro mě zůstávají favoritem hosté.

Tip experta: 0 53 - 40 - 7 %
Komentář experta:

Lubná má úzký kádr a ve středu vybojovala vítězství v poháru OFS Rakovník. V první půli hrála velmi dobře, ale v domácím prostředí s Kněževsí přijde ztráta a šance na "double" se dle mého začnou snižovat. Chce-li Lubná udržet šanci na "double", tak si nemůže dovolit ztrácet.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Tůma 7
2. Lukáš Petráček 7
3. Bedřich Bočánek 7
4. Jaroslav Bureš 7
5. Milan Ledvinka 7
6. Matus Karnafel 6
7. Denisa Janoušková 6
8. Václav Jelínek 6
9. Venca Likeš 6
10. Jiří Votroubek st 6
11. Jan Sklenář 5
12. Jakub Kolek 5
13. Petr Čech 5
14. Petr Petr 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.