Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšec si s přehledem poradila s Pustověty


15

Při pohledu na tabulku bylo o favoritovi zápasu jasno. Mšec se stále pere o první místo a výhra s Pustověty měla být jasnou záležitostí. A také byla, domácí svému soupeři nic nedovolili a souboj dvou Sokolů v klidu zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty si nic nevytvořily

V tomto zápase bylo od začátku jasné, kdo je pánem na hřišti. Mšec udávala tempo utkání a svému soupeři nedovolila vůbec nic. V 15. minutě se jako první prosadil Burger, který svou trefou vyjádřil úvodní převahu - 1:0. Následovaly další šance domácích, ty ale nebyly využity. Ve 37. minutě vyslal Janoušek do strany Kapky. Jeho centr si našel Libecajt a poločasové skóre bylo známo - 2:0.

Mšec pálila ostrými

Pokud chtěly Pustověty se zápasem něco udělat, chtělo to kontaktní gól. Ten ale nepřišel a byli to opět domácí, kteří byli při chuti. Po dvou gólech přidal Libecajt, který zkompletoval hattrick. Šňůru posily z Mšeckých Žehrovic překazil Škutchan, na kterého gólem navázal opět autor hattricku. Poslední slovo měl Janoušek, když minutu před koncem uklízel do prázdné branky a stanovil konečný stav utkání - 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: Snažili jsme se hrát kombinační fotbal, prostě to, co nám vyhovuje. Soupeř hrál dobře v útoku, ale vyloženou šanci si nevytvořil. Půle skončila příznivěji pro nás. Ve druhém poločase jsme chtěli přidat ještě góly a výhru si pojistit, což se podařilo a bereme tři body. Teď se musíme poctivě připravit na zápas v Rynholci, kde to bude těžké, na jaře jsou suverénní a bude to boj.

TJ Sokol Pustověty
Radek Truksa, útočník: Na zápas jsme jeli s tím, že nás bude málo a sestava bude splácaná jako je teď bohužel na jaře zvykem. Od první minuty nás soupeř přehrával a nedal nám šanci si něco vytvořit. Když už jsme měli balón, rešili jsme to nákopem dopředu. Do druhé půle jsme šli s tím, že když dostaneme ještě gól, tak to zkusíme více otevřít a soupeře více napadat, ale bohužel se nic nedařilo. Nakonec je z toho taková porážka. Provazí nás zranění a v každém zápase hrajeme v jiné sestavě, snad se to dá brzy dohromady a začne se to zlepšovat.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - - R. Kapek [-] (84. R. Rosenbaum [-] ) , J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] (65. J. Chlád [-] ) , Z. Červený [-] , M. Burger [-] , P. Heller [-] , M. Pejša [-] , F. Libecajt [-] (70. J. Kolek [-] ) , O. Zázvorka [-] (46. P. Neužil [-] ) , T. Janoušek [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Kameník [-] , A. Bičovský [-] , V. Bičovský [-] , R. Truksa [-] , J. Sixta [-] , O. Hula [-] , S. Hůla [-] , J. Knap [-] , M. Šimon [-] (10. R. Mucha [-] ) , J. Hula [-]

ŽK: 80. M. Burger , 83. J. Kolek - 39. A. Bičovský , 70. O. Hula , 75. V. Bičovský , 87. J. Sixta .
Hráči zápasu: F. Libecajt , M. Burger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Mšec je ještě stále ve hře o titul, zatímco Pustověty hrají již pouze o čest. Nasazení a navíc domácí prostředí přinesou Mšeci tři důležité body do tabulky.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích. Mají skvělý a dobře sehraný tým, který hraje hodně rychlý fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde jasná jednička, domácí nastřílí více jak 5 gólů

Tip: výhra domácích