Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody v Lubné, čtyři góly Kněževsi na body nestačily


Branky


26. D. Varyš , 31. D. Vopat , 40. A. Trejbal , 48. P. Kollár , 76. M. Bok , 85. D. Varyš , 87. D. Vopat - 26. L. Malafa , 36. O. Neveďal , 44. J. Vrábík , 81. L. Malafa
15

Po vítězném zápase ve finále okresního poháru mohli svěřenci Zdeňka Vopata toto prvenství potvrdit v domácím zápase proti Kněževsi. Ta přijela na hřiště lídra soutěže překvapit a pokusit se obrat první celek o body. Plusem pro partu kolem Honzy Vrábíka jsou čtyři vstřelené branky na venkovním hřišti. Mínusem sedm inkasovaných a nula bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká poločasová remíza

Od první minuty byl k vidění z obou stran ofenzivní fotbal. Útočníci obou celků se poměrně snadno dostávali mezi obránci do zakončení a na obou stranách tak bylo k vidění několik gólovek. Skóre otevřel ve 26. minutě kněževeský Malafa, který využil závaru na domácím vápně a z otočky se trefil k tyči, kde Herink neměl šanci – 0:1. Baníkovci se ale nenechali obdrženým gólem znechutit a ihned po rozehře odpověděl Varyš, který překonal Vršeckého a do prázdné branky srovnal – 1:1.

 

Pět minut nato se domácí ujali poprvé v zápase vedení, když Vopatem výborně kopnutý roh zapadl mezi obránci přímo do branky – 2:1. Vedení ale netrvalo dlouho. Ve 36. minutě centroval Čihař zprava před lubenskou branku. Herink svedl ve výskoku těžký souboj s Neveďalem, po kterém zůstal domácí brankář na zemi a Neveďal z této situace vytěžil zakončení do prázdné branky – 2:2.

 

Ani po tomto vyrovnání domácí nic nevzdali a dál se drali do útočných akcí. Druhé vedení pro Baník zařídil ve 40. minutě Trejbal. Zpoza velkého vápna vypustil prudkou střelu doprostřed branky, na kterou Vršecký nebyl schopen reagovat – 3:2. Ani tentokrát ale domácí vedení netrvalo dlouho. Minutu před koncem základní hrací doby prvého dějství darovali faulem nedaleko vápna lubenští soupeři standardní situaci. K zahrání se nepostavil nikdo jiný než Vrábík. Dokonalou technickou střelou přes zeď trefil přesně růžek k zadní tyči a zařídil tak poločasovou remízu - 3:3.

Lubná v závěru rozhodla o svém vítězství

Do druhého poločasu vstoupila Lubná o poznání aktivněji a především důsledněji v defenzivě. Hned na začátku poločasu vyvinuli domácí tlak na kněževeskou obranu a z toho mohl těžit už ve 48. minutě Kollár, který z druhé vlny uklidil odražený míč do branky – 4:3. Touto brankou domácí převzali otěže zápasu a byli lepším týmem na hřišti. Velká chuť do hry přinesla nejprve dvakrát trefenou tyčku a v 76. minutě pak další branku, které dosáhl Bok - 5:3.

 

Po této brance se vysunul dopředu jinak vzadu jistý Vrábík. Kněževeská snaha sice přinesla ovoce v podobě snížení, kdy se v na začátku poslední desetiminutovky podruhé prosadil Malafa - 5:4. Otevřená obrana hostí ale nebyla schopna nadále odolat domácím rychlým přechodům. Díky tomu se podruhé prosadil pět minut před koncem Varyš – 6:4. Dvě minuty nato Vopat, který tak stanovil konečnou podobu spíše hokejového výsledku tohoto zápasu - 7:4.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Kdo dorazil, nelitoval. Jedenáct gólů a spousta dalších šancí je něco, co už jsem dlouho nezažil a jako obránce doufám, že zase dlouho nezažiji. Soupeř byl nepříjemný a trvalo opravdu dlouho, než se nám podařilo definitivně odskočit a zlomit tak odpor Kněževsi. Konečně se nám podařilo vsítit více gólů, nicméně dozadu to od nás dnes nebylo nejlepší. Body jsou ale doma a my tak můžeme dál snít o doublu.




Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] (46. M. Štícha [-] ) - L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , L. Klik [-] (46. M. Pokorný [-] ) - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] , P. Volf [-] (46. P. Suchý [-] ) - A. Trejbal [-] (69. J. Černý [-] ) , J. Plaček [-] , R. Henzély [-] -

FK Kněževes
M. Vršecký [-] - O. Neveďal [-] (60. T. Šíma [-] ) , M. Miksa [-] (75. T. Kejla [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 68. A. Trejbal , 74. P. Kollár - 61. P. Komžik , 66. T. Šíma , 73. P. Čihař .
Hráči zápasu: D. Vopat , D. Varyš - J. Vrábík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VRUBEL Marek, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: remíza

Lubná má úzký kádr a ve středu vybojovala vítězství v poháru OFS Rakovník. V první půli hrála velmi dobře, ale v domácím prostředí s Kněževsí přijde ztráta a šance na "double" se dle mého začnou snižovat. Chce-li Lubná udržet šanci na "double", tak si nemůže dovolit ztrácet.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Kněževes by mohla Lubnou trošku potrápit, na jaře zatím mají dobré výsledky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Těsná výhra Lubné

Tip: výhra domácích