1:3
(1:2)
29. P. John (p.)
43. P. John
49. D. Kolář
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice znovu nebodovaly, Jesenici táhl za vítězstvím Petr John


Branky


21. M. Holeček - 29. P. John (p.) , 43. P. John , 49. D. Kolář
15

Soutěž se přehoupla přes svou polovinu a Český Lev má stále jen jeden bod. To mohly Kolešovice napravit doma proti Jesenici. Do utkání vstoupily lépe a po brance Holečka šly do vedení. Jesenice ale zabrala a zápas otočila ve svůj prospěch. Překvapení se tak nekonalo a body z areálu domácích bral soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Skoro celou první půlku jsme soupeře tlačili a dostali se do vedení. Poté se pískla na nás penalta a bylo vyrovnáno. Bohužel následoval další gól, kdy to hráč dobře trefil a já na míč nedosáhl. Celý zápas byl takový nahoru dolů. Za mě Kolešovice hrály asi nejlepší zápas.

FC Jesenice
Pavel Altman ml., obránce: Body z venkou jsou pro nás vzácnost a věděli jsme, že ani teď nás nečeká nic jednoduchého. To domácí potvrdili po dvaceti minutách hry, kdy nás svým důrazem ve vápně donutili k chybě a dotlačili balon do sítě. Hned na to se nám zranil Horvát a vypadalo to, že je zle. Naštěstí zanedlouho chybovali i domácí, což pramenilo v penaltu. Pak už jsme většinu zápasu kontrolovali. Náš druhý gól byla lahoda. Obehrávka kolem vápna, pas na křídlo, přihrávka zpět na vápno a bum.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - J. Ritter [-] , J. Holeček [-] , D. Polánek [-] , P. Barthel [-] , J. Herink [-] , O. Ridzoň [-] , O. Cílek [-] , M. Holeček [-] , L. Suchánek [-] , J. Kovář [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , D. Kolář [-] , V. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , P. John [-] , F. Horvát [-] (22. M. Kohout [-] ) , D. Casas [-] , J. John [-] , P. Altman [-] , J. Mutínský [-] (46. R. Kalaj [-] )

Hráči zápasu: P. John .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUSÁK Jan - BOGUSKÝ Nicholas, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra hostů

Jesenice v minulém kole otočila doma proti Senomatům z 0:2 a ukázala svoji sílu. Kolešovice naopak čekají na svůj sestup do III. třídy. V utkání, ve kterém o nic nejde, očekávám ale větší kvalitu na straně hostů.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde jasná dvojka, Kolešovice jsou smířené s tím, že jdou na sestup. Bohužel je to škoda. Ale tým aktuálně asi navíc nemá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jesenice po dramatické výhře nad Senomaty udělá další body i v Kolešovicích

Tip: výhra domácích