Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředelské béčko padlo v derby, schytalo bůra v Janově


Branky


16

Poddžbánské derby pořádal Janov, který na svém plácku přivítal hředelskou rezervu. Ta šla na začátku zápasu do vedení, ale domácí celek třemi góly ještě v prvním poločase otočil utkání na svou stranu. Ve druhé půli Sokol kontroloval zápas, navýšil vedení a po závěrečném hvizdu se mohl radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle vedení neudržely

Hředle do utkání nevstoupily vůbec špatně a do vedení mohly jít z přímého kopu těsně za vápnem. Vodrážka ale kolem zdi trefil jen prostor, ve kterém byl připravený Tomášek. Ve 12. minutě se už skóre měnilo. Beránek si navedl míč na střed hřiště, napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho povedený pokus levačkou skončil krásně za tyčí - 0:1.

 

Hostující celek udržel vedení pouze necelou čtvrt hodinu, po které domácí vyrovnali. Zuska ze středu hřiště poslal míč za obranu, kde byl v náběhu připravený Konvalinka, jehož zakončení podél Malého obránci pouze přihlíželi - 1:1. Uběhla sotva půl hodina hry a vedení bylo na straně Janova. Konvalinka na kruhu vápna přiťukl zpět na Dohnala, jehož střela do středu branky přelétla přes špatně postaveného Malého a skončila za jeho zády - 2:1.

 

Uběhlo znovu jen pár minut a Janov udeřil znovu. Autové vhazování prodloužil Konvalinka k brankáři Malému, ten ale míč neudržel a na zadní tyči trestal Kloub - 3:1. Zbytek poločasu Sokol kontroloval vedení a do kabin šel s dvougólovým náskokem.

Janov zbytek zápasu kontroloval

Pokud chtělo hředelské béčko utkání zdramatizovat a porvat se o body, muselo přijít co nejdříve s kontaktní brankou. Stal se ale přesný opak. Hned v 54. minutě přišla zbytečná ztráta při rozehrávce, míč se dostal ke Konvalinkovi, ten si ho navedl podél vápna a jeho nepříliš razantní zakončení nedokázal brankář Malý vytěsnit mimo tři tyče - 4:1.

 

Poslední hřebíček zatloukl o pár minut později aktivně hrající M. Bradáč. Hředelský brankář rozehrával na Beránka, kterému skočil na tvrdém povrchu míč a zmocnil se ho právě M. Bradáč, který poslal do středu odkryté branky nepřílieš razantní střelu, na kterou už brankář vůbec nereagoval - 5:1. Tato inkasovaná branka jako by podtrhla hředelské trápení na janovském plácku. Domácí zbytek zápasu kontrolovali a mohli se po zásluze radovat z vítězství, které po nevydařených zápasech potřebovali.

 

Galerie od věrného fotografa Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Byl to pro nás dost důležitý zápas, navíc to bylo derby. Snad nám tohle vítězství pomůže a vrátíme se na tu vítěznou vlnu.




Sestavy


Sokol Janov
M. Tomášek [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] , J. Koukal [-] (74. V. Štefl [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , P. Dohnal [-] (63. V. Zuska [-] ) , M. Amler [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , J. Kail [-]

FK Hředle B
D. Malý [-] - M. Dolejš [-] , P. Sajner [-] , J. Loder [-] , D. Šmíd [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , V. Beránek [-] , J. Smutný [-] , D. Čapek [-] (63. J. Hornof [-] ) , D. Kroupa [-] (56. L. Andrle [-] )

ŽK: 60. M. Amler - 33. V. Beránek , 60. D. Čapek .
Hráči zápasu: J. Kloub , M. Amler , M. Bradáč , R. Konvalinka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - BENDA Milan (N), HRBEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Týče
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém specifickém hřišti, kde nikdo nechce hrát, budou brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích