Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná nedopustila v Zavidově překvapení


Branky


16

V dalším domácím zápase přivítala rezerva Zavidova letos zatím suverénní Lubnou. Domácí se museli obejít bez několika zraněných hráčů, navíc museli řešit souběh s A-týmem, který ten samý den nastoupil proti celku Mšec-Nové Strašecí. Rezerva tak horko těžko skládala základní jedenáctku dohromady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení nevydrželo

Zápas odstartovala obrovská šance Lubné, kterou domácí přežili. Další minuty patřily překvapivě zavidovskému béčku. To zahrávalo během první desetiminutovky pět rohů po sobě, míč vždy prolétl malým vápnem, ale bohužel pro domácí ho nebyl nikdo schopen nasměrovat do branky. V 10. minutě se ale domácí prosadili. J. Kraus poslal míč za obranu na D. Štillera, který si míč zpracoval na prsa a prostřelil Zemjanka - 1:0.

 

Hosté byli z branky opaření, pak ale přišlo uklidnění od Trejbala. Ten si z domácích obránců udělal slalomové tyče a předložil před prázdnou branku míč pro Hranaie, který měl snadnou práci - 1:1. To Lubnou nakoplo a první celek soutěže měl v dalším průběhu více míč na svých kopačkách a diktoval tempo hry. Nejvíce problémů dělal domácí obraně rychlonohý Varyš, který připravil takřka všechny branky po zbytek utkání.

 

Právě lubenský štírek utekl tři minuty po vyrovnávací brance zavidovské obraně, našel před brankou Henzélyho a ten mířil přesně - 1:2. Kanonáda domácích pokračovala. Ve 28. minutě si na roh naskočil osamocený Hranai a přidal hlavou svou druhou branku - 1:3. Další gól padl opět po úniku Varyše, který tentokrát centroval na zadní tyč, kde si míč do vlastní branky ve snaze odklidit jej do bezpečí srazil nešťastník Diepold - 1:4.

 

Lubenské vedení mohlo být po probuzení z nepovedené čtvrt hodiny daleko vyšší, ale ve finální fázi to nebylo vždy růžové. Pro zavidovské béčko zajímavě rozjetý poločas nakonec nedopadl vůbec dobře...

 

Lubná kontrolovala vedení

Druhá půle začala tak, jak skončila ta první. Akce jako přes kopírák. Dlouhý míč za obranu, Varyš utekl obraně a tentokrát zakončil sám - 1:5. Následovala pasáž, ve které se zápas spíše dohrával. Lubné odešel tvůrce hry Trejbal a na její hře to bylo znát. Zavidovští posledních dvacet minut převzali iniciativu a více drželi míč.

 

Domácí rezerva si vytvořila také tutové šance, ale dvě hlavičky Vanického z malého vápna šly mimo, třetí bravurně vytáhl Zemjanek. Sám na branku postupoval také Diepold, ale místo střely ještě hledal své spoluhráče, kteří ale zakončit nedokázali. V poslední minutě stanovil konečné skóre zápasu Varyš. Ten šel po odmlce opět sám na M. Štillera, který v nouzi naskočil do branky, a nedal mu žádnou šanci - 1:6.

 

„Na zápas jsme horko těžko skládali sestavu, jelikož jsme měli téměř souběh s áčkem. Pokoušeli jsme se zápas přeložit, ale nebylo nám ze strany soupeře vyhověno. Proto nastoupilo takřka vše, co má nohy. Zápas jsme nezačali špatně, ale pak přestaneme hrát. Dostaneme čtyři naprosto stejné branky a nejsme schopni na to zareagovat. Lubná nás přehrávala ve středu hřiště, odkud směrovaly kolmice na rychlého Varyše, jehož náběhy jsme absolutně nezachytávali. Je potřeba hodit výsledek za hlavu a připravit se na další zápas, hodnotí utkání stálice zavidovské kopané Aleš Kraus.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Quang Vu Tran, záložník: Na zápas jsme stěží skládali tým kvůli důležitějšímu zápasu, který nás čekal odpoledne. Myslím si, že s lepší docházkou by zápas vypadal lépe. Jinak do doby, co jsme dali gól, vypadalo vše dobře. Škoda, že to byla jen chvilka. Lubenští se ale nestresovali a na to odpověděli rovnou několika góly. Byli lepší ve všech aspektech, a tak jim gratuluji k vítězství.

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Prvních patnáct minut jsme prospali a domácí nás po naší chybě potrestali. Zbytek prvního poločasu už byl podle představ až na koncovku. Druhý poločas úplně zkazil dojem z toho prvního. To, co jsme předvedli, byla tragédie. Jsem z toho zklamaný. Povinnost splněna, ale to je vše.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - E. Pšenička [-] , J. Kraus [-] (60. R. Samson [-] ) , M. Těšínský [-] (74. R. Paul [-] ) , J. Křivohlavý [-] (46. Q. Tran [-] ) , D. Štiller [-] , J. Koc [-] , R. Vanický [-] , T. Diepold [-] , M. Zuda [-] , J. Hvězda [-]

TJ Baník Lubná
P. Zemjanek [-] - D. Vopat [-] , P. Košťál [-] (85. A. Herink [-] ) , R. Henzély [-] , A. Trejbal [-] (66. T. Matějka [-] ) , M. Toráč [-] (46. L. Klik [-] ) , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , M. Hranai [-] , L. Kříž [-] , P. Kollár [-]

ŽK: 49. M. Zuda , 54. J. Hvězda - 23. L. Kříž , 34. P. Košťál .
Hráči zápasu: M. Hranai , D. Varyš , A. Trejbal , R. Henzély .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TICHÝ Martin, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Týče
Tip experta: výhra hostů

Nemohu tipovat jinak, do Zavidova jedeme vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů