FOTO: Šnídl rozhodl dvěma góly o výhře Mestěčka se Zavidovem


Branky


16

Zajímavý duel byl k vidění v Zavidově, kam zavítalo Městečko. To je stále jedním z kandidátů na konečné vítězství, ale cesta k prvnímu místu bude hodně těžká. Těžká, ale rozhodně ne nereálná, neboť svěřenci Stanislava Jansy dokázali s rezervou Zavidova v těžkém duelu uhrát plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od prvních minut se hrál vyrovnaný fotbal. Již ve 12. minutě přišli domácí o posilu z áčka Havla, který musel střídat kvůli zranění. Do první šance se přesto dostali domácí, když se do samostatného úniku dostal Denk, avšak s jeho slabou střelou neměl Procházka problém. Po několika minutách se připomněli také hosté, když křižnou střelu Prokopa zastavila tyč. Poté dvakrát domácí zachránil M. Štiller, který dvěma včasnými výběhy zastavil samostatný nájezd soupeře. Na druhé straně mohl poslat do vedení domácí Denk, avšak opět nemířil přesně.

Zlepšení Městečka přineslo ovoce

Druhá půle přinesla vyrovnaný boj, hrálo se převážně mezi vápny a postupem času Městečko zvyšovalo své nasazení. V 55. minutě se opřel za vápnem do míče Šnídl a levačkou vymetl šibenici - 0:1. Zavidov se pak hnal za vyrovnáním, jenže v 72. minutě udělal hrubku Zuda, který nahrál ve vápně přímo na nohu Šnídla, pro kterého nebyl problém zakončit přesně k tyči - 0:2.

 

Zavidov se pak uchýlil k nakopávaným balónům, se kterými neměla obrana hostí žádné problémy. Po jednom takovém nákopu skončil ve vápně na zemi Vanický, avšak píšťalka sudího Kozáka zůstala k překvapení především domácích němá. Městečko zápas dohrálo a z těžkého duelu bere plný počet bodů.

 

Galerie od Antonína Vydry.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, divák: I přesto, že se naše rezerva na jaře herně zvedá, tak jsme šli do zápasu jako outsider. Chtěli jsme však podat bojovný výkon, což se nám povedlo. Bohužel nedáme jasné gólové šance, naopak soupeř naši každou chybu potrestá. Dvě chyby, dva góly v naší síti, bohužel. Čekají nás ale důležitější zápasy. Kluci se nemají za co stydět. Jedeme dál.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Navíc ten nedělní čas a rezerva, otázkou bylo, kdo z A-týmu nastoupí a kdo ne. První poločas byl vyrovnaný, nám vázla kombinace, ale řekl bych, že jsme měli více šancí. Poločas byl bez branek a ve druhém poločase už jsme byli lepší, což jsme vyjádřili dvěma góly. Poté jsme dovedli zápas do vítězného konce.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2019 18:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra hostů

Městečko aktuálně spolu s Rynholcem patří mezi dva týmy s top formou. Osobně Ohnivce tipuji na zisk titulu. Městečko má výborný kádr. Otázkou zůstává, k jakému dojde doplnění sestavy zavidovské rezervy. I přes doplnění o 2-3 hráče z A-mužstva pro mě zůstávají favoritem hosté.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde bohužel asi bude dvojka, Městečko hraje na jaře dobře a jejich výsledky jdou směrem nahoru. Když bude jednička o to lepší pro nás :-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde by 3 body měli putovat k Ohnivcům, ale Zavidov jim nedá nic zadarmo

Tip: výhra hostů