J. Kolek 79. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko urvalo šťastné vítězství, hořký závěr pro Žehrovice


Branky


79. J. Kolek (vl.)
16

Takový závěr nechce zažít nikdo... Městečko se na jaře nemůže naladit na starou dobrou vlnu, kdy se mu dařilo. V dalším utkání přivítali Ohnivci na svém hřišti velmi silného soupeře ze Mšeckých Žehrovic. Domácí se dostali do vedení díky vlastní brance soupeře a zdálo se, že vítězství je na dosah. Poslední minuty ale přinesly vyrovnání, které bylo po delší chvilce odvoláno pro útočný faul a Žehrovice šly do kolen...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žehrovice zahazovaly šance

Od začátku dával zápas najevo, že se bude jednat o vyrovnanou partii, ve které může rozhodnout třeba jediná branka. K té měli blíže na začátku hosté, ale Abrahám si střelu na přední tyč z mírného úhlu pohlídal. Daleko větší šanci připravil Kočí pro Wittmayera, ale ten poslal samostatný nájezd odfláknutým zakončením pouze do rukavic domácího brankáře.

 

Na druhé straně zahrozil Šnídl svou jedovatou střelou z přímého kopu, ale zakončení těsně nad Kolek kontroloval. Vyrovnaný stav a průběh mohly zlomit na svou stranu znovu hosté, ale Abrahám byl připravený se skvělým zákrokem proti zakončení z bezprostřední blízkosti a nadále držel čisté konto. I Kolek na druhé straně se musel mít na pozoru, ale ani on se nenechal překonat. Nejprve si přivlastnil nepříjemný centr do svých rukavic a následně dobře zmenšil úhel Čermákovi, který jen těsně minul zařízení.

Radost vystřídalo zklamání

Úvodní čtvrt hodina druhého dějství přinesla znovu šance na obou stranách. Tu větší měli znovu hosté, když Elsnicův nákop propadl přes posledního obránce až na kopačku Wittmayera, který znovu odmítl gól a z velmi dobré pozici mířil hodně vedle. Po hodině hry zahrozil znovu Šnídl. Ikona domácích dostala míč do pravé strany, následovala zasekávačka na levačku a razantní střela na přední tyč, kterou skvěle vyškrábl Kolek na roh.

 

Městečko přidávalo a přišla další šance. Otcovský posunul ze středu hřiště do strany na Prokopa, kterému se míč rozeskákal a nakonec z toho byla zajímavá střela na zadní tyč, která Kolkovo zařízení minula jen o pár čísel! Další bombu vyslal Šnídl a Kolek znovu musel na zem a ukázat, že skvělé zákroky pořád nezapomněl. Oba dva brankáři ukazovali dobré zákroky a nadále si drželi čistá konta.

 

Závěr utkání ale přeci jen góly přinesl. V 78. minutě zahrávali domácí přímý kop od lajny. Šnídlův centr si ve snaze odklidit míč do bezpečí srazil do vlastní branky Jan Kolek a Ohnivci přišli ke šťastnému vedení - 1:0. Hosté se ale nevzdali a nadále živili naděje alespoň na remizu. I ta by byla z Městečka velmi cenná. Čas hrál ale proti Žehrovicím, které se chystaly v posledních momentech utkání k zahrání rohového kopu od potoka.

 

Centrovaný míč mířil přesně do míst, kde byl připravený Elsnic. Hostující kapitán se vyšplhal do vzduchu a přes Otcovského hlavou srovnal. Žehrovická euforie vypukla, ale sudí nakonec pro útočný faul po delší rozvaze branku neuznal. Verdikt zněl jasně, branka neplatí a tři body zůstávají doma. Fotbal někdy bolí, o čemž se právě v tomto utkání hosté přesvědčili plnými doušky...



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Od začátku to byl vyrovnaný zápas, remizový poločas. Oba týmy se snažily hrát kombinačně, soupeř si občas pomohl dlouhým míčem. I když měly oba týmy v prvním poločase málo šancí, tak měl zápas solidní úroveň. Do druhé půle jsme si řekli, že na soupeře přitlačíme, že mu nenecháme tolik klidu na míči. Z naší strany byl druhý poločas o něco lepší, oba týmy si vytvářely šance. Nás v zápase podržel dvakrát brankář, když v každém poločase zneškodnil po jedné velké šanci. Nakonec rozhodla standardní situace, po které si dal soupeř vlastní gól. V závěru soupeř vyrovnal, ale gól nebyl po faulu uznán. Pro nás to bylo šťastné vítězství, ale takové jsme potřebovali a konečně jsme to urvali.

SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: K zápasu stručně zmíním jen to, že děkuji jedenácti hráčům, co dorazili na zápas, nasazení domácích borců a hojný počet diváků. Prohrát jsme si nezasloužili. Osobně mi závěr vzal chuť do fotbalu!!! Omlouvám se, více nemám co říct.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] (60. V. Zelenka [-] ) , V. Prokop [-] , O. Kolísek [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Ryba [-] (66. A. Zinko [-] )

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Kočí [-] , P. Jindra [-] , J. Kolek [-] , S. Neroda [-] , J. Elsnic [-] , O. Zázvorka [-] , M. Wittmayer [-] , M. Wiedermann [-] , K. Uher [-] , M. Kmeť [-]

ŽK: 66. J. Urban , 79. R. Otcovský , 90. M. Čermák - 69. J. Kočí , 78. J. Elsnic , 90. M. Wittmayer .
Hráči zápasu: J. Abrahám - J. Kolek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BENEŠ Vladimír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Týče
Tip experta: výhra domácích

Domácím jaro výsledkově nevychází a budou to chtít určitě zlomit. Městečko je doma hodně silné. Beru to jako šlágr kola a body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů