2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce třetí odpověď nenašly, Rynholec po dramatickém zápasu bere všechny body


Branky


15

Slabce doma umí. Nyní přivítaly Rynholec, který je nepříjemným soupeřem. Na podmáčeném hřišti byl k vidění vyrovnaný boj a neproměněná penalta na každé straně. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně, ale pět minut před koncem rozhodl střídající Pozníček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melichar odmítl vedení

Vstup do utkání měli lepší domácí, naopak Rynholci se nedařilo. Hrálo se nahoru dolů, k vidění byly šance na obou stranách. Oba celky ale na podmáčeném hřišti měly problém s jejich proměňováním. Po půl hodině hry šli do vedení hosté, kdy se prosadil po rohovém kopu Wittmayera hlavou Beran - 0:1. Krátce poté ale Slabce srovnaly, když se krásnou ranou ze střední vzdálenosti blýskl Čiha - 1:1. Slabce mohly jít do kabin s úsměvem na tváři, ale Melichar neproměnil pokutový kop, Haužvic ho vychytal, a tak první půle vítěze neměla.

Pozníček v závěru trefil výhru

Druhý poločas nabídl zlepšenou hru hostí, kteří svůj herní progres ihned gólově vyjádřili. Přesný centr Wittmayera uklízel hlavou Beran - 1:2. I na tento gól našly Slabce odpověď. V 60. minutě mířil přesně k tyči Mužík - 2:2. "Na Balkáně" byly i nadále k vidění šance na obou stranách, penaltu zahodil i Rynholec!

 

Rozhodovalo se až v poslední desetiminutovce. Pět minut před koncem vyrážel Hrbek zakončení po centru do břevna, odkud se míč odrazil k Pozníčkovi a ten stál ve správný čas na správném místě - 2:3. Slabce potřetí odpověď nenašly, a tak body putovaly do Rynholce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Začali jsme dobře, zápas byl vyrovnaný a hrálo se nahoru dolů. Hřiště bylo dost podmáčené a podmínky nebyly úplně ideální. Oba týmy si vypracovaly šance, kdy jsme první gól dostali my. Po hezké střele jsme vyrovnali a mohli jít i do vedení, ale nedali jsme penaltu, stejně jako soupeř ve druhém poločase. I v něm byly k vidění šance na obou stranách, bylo to vyrovnané a nakonec jsme dostali smolný gól v závěru zápasu.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Utkání bylo velmi vyrovnané, se spoustou šancí na obou stranách. My jsme v prvním poločase hráli špatně, ve druhé půli jsme to zlepšili. V závěru chtěli dát gól obě mužstva, my jsme nakonec byli šťastnější. Domácí by rozhodně měli být v tabulce výše. Vydřené tři body.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , J. Černý [-] , P. Holý [-] (46. K. Mužík [-] ) , M. Benada [-] , M. Konopásek [-] (86. R. Vejtasa [-] ) , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Chvaščák [-] (46. J. Pozníček [-] ) , D. Jirava [-] (46. P. Fonod [-] ) , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , M. Kedroň [-] , L. Skalák [-] , T. Měsíček [-] , D. Mrázek [-] , M. Wittmayer [-] , T. Stránský [-]

ŽK: 51. K. Mužík - 44. T. Měsíček , 55. D. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Čiha - M. Wittmayer , I. Haužvic .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra hostů

Rynholec na jaře předvádí velmi pěkný fotbal a sbírá tři body jako na běžícím páse. Na "Balkáně" bude bouřlivé, místy až nepřátelské, prostředí. Tipuji výhru Rynholce o jednu branku.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Čistá dvojka, Rynholec hraje na jaře velmi dobrý fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rynholec má na jaře formu, kterou i ve Slabcích přetaví ve 3 body

Tip: výhra hostů