Kapitánův výbuch, setmění před koncem zápasu a další perličky podzimu

0

Fotbalové zápasy v průběhu podzimu nabídly také několik velmi netradičních výjevů. Mezi naše oblíbené patří třeba předčasné ukončení zápasu, kdy tým ze vzteku na své nedorazivší spoluhráče odmítl nastoupit do druhé půle. Více v článku.

Rasistický incident a fyzické napadení pošramotily pohárový zápas ve Slavičíně

V rámci prvního kola domácího poháru se utkaly kluby Slavičína a Frýdku-Místku. Bohužel více než o samotném utkání se mluvilo o rasistickém incidentu, který se odehrál v druhém poločase prodloužení. Domácí divák urazil hostujícího Bidje Manziu, který se mu pomstil fyzickým napadením.

 

Duel rezerv Povltavské FA a Zbuzan se nedohrál z kuriózního důvodu

Úvodní kolo okresního přeboru Praha - Západ, proti sobě svedlo "céčko" Povltavské fotbalové akademie a "benfiku" Zbuzan. Očekával se atraktivní zápas, z něhož však přítomní diváci viděli pouhých pětačtyřicet minut. Co se přihodilo? Hosté nastoupili s hráčem "načerno", na což se o poločase přišlo. Jenomže hosté zareagovali tak, že v utkání nechtějí pokračovat.

 

Spoluhráči nepřišli, zbylí se o poločase urazili a utkání nedohráli

"Podle vyjádření hráčů a funkcionářú přítomných na utkání TJ Kamberk se jednalo v případě odstoupení ze hry o jakýsi truc na protest proti tomu, že z obvyklého základního kádru mužstva se většina zúčastnila nějaké svatební hostiny a nedodrželi slib se k utkání dostavit," prozradil sudí zápasu.

 

Hráč se po svém vyloučení pustil do rvačky s fanouškem

Utkání rokycanského okresního přeboru mělo nevšední vložku. Zápas Kakejcova s Dobříví (2:5) totiž doprovodila potyčka hostujícího fanouška s vyloučeným domácím hráčem.

 

Trenéra naštval výkon rozhodčích, při odjezdu zahradil cestu autu pomezního a udeřil do něj

V českobudějovickém derby celků v I.A třídě se radovala domácí SK Slavia České Budějovice, která 2:1 předčila rivala Lokomotivu České Budějovice. Jenomže domácího kouče to neobměkčilo, rozhodčím to během i po zápase dal pořádně sežrat.

 

Minuta a dost! Víc se z utkání odehrát nestihlo. Důvodem bylo zranění jednoho hráče

Program I.B třídy Jihomoravského kraje nabídl utkání mezi Vnorovy a hostující Charvátskou Novou Vsí. Respektive měl nabídnout. Odehrálo se totiž jen pár sekund. Hosté se dostavili jen v sedmi hráčích a po pár vteřinách jeden z jejich hráčů odstoupil.

 

Reklama v rádiu, citrony nebo klobásy. Tyto kuriózní výdaje chtěl celek Tomáše Řepky uhradit po Tupadlech. Důvod?

Červené Janovice, celek hrající třetí třídu v kutnohorském okresu, se může pyšnit takovými fotbalisty, jako je Tomáš Řepka, Martin Jiránek, Roman Bednář či Štěpán Kacafírek. Podzimní část své soutěže naprosto ovládly, když nepoznaly hořkost porážky. (Ne)duel s rezervou Tupadel však domácí funkcionáře pořádně nadzvedl a nárokovali si po svém víkendovém soupeři pořádnou sumu.

 

Osvětlení z parkoviště nestačilo, utkání se kvůli tmě nedohrálo

Jak to dopadá, když se nedomyslí důsledek změny času? To se přesvědčili fotbalisté rezerv Horšovského Týna a Staňkova v domažlické IV. třídě.

 

To si má nechat nakopat do vajec?, protestují hosté proti vyloučení svého kapitána

Utkání mezi SK Labský Kostelec a SK Vojkovice v mělnickém okresním přeboru skončilo vítězstvím 1:0 domácího celku. Hosté dohrávali o desíti poté, co byl vyloučen jejich kapitán Jan Pfleger. A vypěnil tak, že by se za to v památné scéně seriálu Okresní přebor nemusel stydět ani „Jiřina“ v podání Ondřeje Vetchého.

 

Náš hráč byl napaden, tvrdili hosté poté, co odešli ze hřiště. Není to pravda, ohrazuje se soupeř a poukazuje na napáchané škody

Zápas  Neuměřic  s týmem Koleče ve III. třídě na Kladensku byl po deseti minutách druhé půle za stavu 3:3 ukončen. Důvod? Hostující odmítli pokračovat v zápase s poukázáním na to, že jejich hráč byl po vyloučení napaden domácím fotbalistou a fanoušky. S tím ale Neuměřice nesouhlasí, naopak tvrdí, že hosté jen neunesli červenou kartu pro svého hráče.

 

ČTĚTE TAKÉ:

NEJ PODZIMU: Největšími debakly byly výsledky 31:0 a 32:1. Jaké jsou další perličky sezóny?

PŘEDČASNĚ UKONČENÉ ZÁPASY: Divoký podzim. Rodinné pomsty, rvačky, tahání za uši nebo napadení brankáře pomezním

 

     

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou