Hráč se po svém vyloučení pustil do rvačky s fanouškem

0

Utkání rokycanského okresního přeboru mělo nevšední vložku. Zápas Kakejcova s Dobříví (2:5) totiž doprovodila potyčka hostujícího fanouška s vyloučeným domácím hráčem.

Sokol Dobřív si odvezl z Kakejcova tři body. Domácí prohrávali po půli 0:2, za stavu 2:5 se pak nechal vyloučit kakejcovský Jiří Dvořák. Rozhodčí duelu jeho zákrok označil jako hrubé nesportovní chování, kdy měl hráč v přerušené hře prudce udeřit soupeře hlavou do oblasti hlavy.

 

Tím ale vše neskončilo. Při odchodu hráče do kabiny se do něj slovně pustil jeden z hostujících fandů. Jenomže hráč neváhal a po divákovi vystartoval. "Načež tohoto diváka udeřil hlavou, a on úder opětoval, a eskalovala situace mezi hráčem a diváky," popsal v zápise rozhodčí Pavel Šmíd. Podle něj v tom momentě pořadatelská služba domácího celku. "Pořadatel nastalou situaci nezvládl. Poté se situace uklidnila a utkání dohrálo," uzavřel rozhodčí. Jak se k dané věci postaví disciplinární komise?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou