Duel rezerv Povltavské FA a Zbuzan se nedohrál z kuriózního důvodu

0

Úvodní kolo DEMISPORT Okresního přeboru, který spadá pod Prahu - Západ, proti sobě svedlo "céčko" Povltavské fotbalové akademie a "benfiku" Zbuzan. Očekával se atraktivní zápas, z něhož však přítomní diváci viděli pouhých pětačtyřicet minut. Co se přihodilo? 

Ze zápisu inkriminovaného utkání vyplývá, že o poločase za hlavním sudím Voříškem přišel vedoucí domácích M. Tichý s žádostí o konfrontaci. Sporným se jevil hráč Zbuzan s číslem 11 (údajný) M. Vasič, který měl být o poločasové pauze stažen ze hry. 

 

Následná konfrontace proběhla sa přítomnosti rozhodčích, vedoucích obou mužstev a hostujícího hráče číslo 11. Rozhodčí provedli kontrolu fotografie M. Vasiče a dospěli k názoru, že hráč s číslem 11 není Vasičovi vůbec podobný. Sám hráč se následně prozradil, jelikož nesprávně uvedl měsíc svého narození. Poté se všem přítomným představil jako Tomáš Veselý. Sudí Voříšek tak rozhodl o dalším nepřipuštění tohoto hráče do zápasu.

 

Vrcholem absurdna však byla situace, která se odehrála o pár chvil později. Hráči Zbuzan se odebrali k šatnám a odmítli nastoupit do druhé půle zápasu, o čemž rozhodčí spravil kapitán hostů L. Carboch spolu s vedoucím hostů J. Huňáčkem. I přes naléhání ze strany domácích a přítomných diváků se postoj zbuzanské rezervy nezměnil, v důsledku čehož nezbylo hlavnímu sudímu nic jiného, než zápas předčasně ukončit. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou