Rasistický incident a fyzické napadení pošramotily pohárový zápas ve Slavičíně!

0

V rámci prvního kola domácího poháru se utkaly kluby Slavičína a Frýdku-Místku. Bohužel více než o samotném utkání se bude mluvit o rasistickém incidentu, který se odehrál v druhém poločase prodloužení. Domácí divák urazil hostujícího Bidje Manziu, který se mu pomstil fyzickým napadením.

Zápas prvního kola domácího poháru MOL Cupu mezi divizním FC TVD Slavičín a třetiligovým MFK Frýdek-Místek byl již od začátku poměrně vypjatý. Všechno ale vyvrcholilo v druhé polovině prodloužení, do něhož zápas dospěl po remíze 2:2.

 

Běžela 110. minuta utkání a Slavičín byl v tu chvíli již ve vedení 3:2. Konžský záložník Frýdku-Místku Bidje Manzia, kterého si mohou fanoušci pamatovat i z nejvyšší české soutěže v dresu Dukly Praha nebo Sigmy Olomouc, byl faulovaný u postranní čáry. V ten moment ho jeden z domácích příznivců nejspíše rasisticky urazil. Manzia bohužel situaci neunesl a šel si to s divákem rovnou vyřídit. Udeřil ho hlavou do jeho hlavy. Hlavní rozhodčí frýdeckomísteckého hráče okamžitě vyloučil.

 

Už o minutu dříve byl po druhé žluté kartě vyloučený jiný hráč Frýdku-Místku, Lukáš Neuer. Hosté tak utkání dohrávali v devíti lidech a v posledních deseti minutách již vyrovnat nedokázali. Do druhého kola MOL Cupu tak postupuje domácí Slavičín.

 

Toto utkání se ale pravděpodobně bude ještě dohrávat u disciplinární komise. Tresty by asi měly padnout na obou stranách.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou